Moskisvet.com
Severina

Novice

Uf, Hrvatica dvignila temperaturo!

N.J.
14. 11. 2014 13.58
15

Verjetno najbolj znana hrvaška pevka Severina se dobro zaveda svojih atributov in se z njimi z veseljem pobaha pred svojimi oboževalci na spletu. Po številnih fotografijah v izzivalnih oblekicah s koncertov je sedaj postregla še z nekaj utrinki s fitnesa.

Severina
Severina FOTO: Facebook
Severina Vučković
Severina Vučković FOTO: Facebook

Ob objavljeni fotografiji je zapisala, da se je spremenila v G. I. Jane. Spomnimo, gre za film režiserja Ridleya Scotta, v katerem je v glavni vlogi kot Jordan O'Neill nastopila Demi Moore. Gre za zgodbo o ženski, ki želi kot prva opraviti kruto in naporno selekcijo in priti v vrste elitne enote Navy SEALS, vsi ostali pa ji mečejo polena pod noge in ji privoščijo le neuspeh ...

Severina je po porodu sicer hitro prišla v staro formo, oziroma je telo le še bolj izklesala in dokazala, da je pri 42 letih še vedno prava mačka. V začetku leta je bila na operaciji kolena, a ni dovolila, da bi jo poškodba zaustavila. Utrinke s fitnesa je delila s širnim svetom, a seveda ni pozabila na stare dobre seksi poze ... Še čim več takšnih si želimo!
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549