Moskisvet.com
Šola seksa - 4

Novice

'Ko me je zlorabljal, je sošolka pazila, da ne bi kdo prišel'

N.J.
09. 09. 2015 13.49
18

V zameno za dobre ocene je učitelj matematike v italijanskem mestu Cagliari spolno nadlegoval komaj 14-letna dekleta. 48-letni Marcello Melis bo o svojih dejanjih lahko dolgo razmišljal za zapahi, je odločilo tamkajšnje sodišče.

Šola seksa - 4
Šola seksa - 4 FOTO: YouTube

Obsodili so ga na 10 let zaporne kazni zaradi spolnih zlorab mladoletnih deklic. Ena izmed njih je pred sodiščem v solzah zaupala, da jo je spolno zlorabljal v učilnici, medtem ko je morala sošolka paziti, da ne bi kdo prišel po hodniku in vkorakal v učilnico.

Grozljivka se je odvijala na srednji pedagoški šoli Eleonora d'Aborea v Caliariju. Dekleta so na spolni odnos pristajale, da so dobivale višje ocene in so lažje napredovale. Sodnik Giuseppe Pintori mu je sicer podelil precej bolj blago kazen od tiste, ki jo je zahtevalo tožilstvo: tožilka Rita Cariello je zahtevala 14 let zaporne kazni.

Kot navajajo italiajanski medji, je učitelj matematike med letoma 2005 in 2009 spolno občeval z več dijakinjami, starimi med 14 in 18 let, ki so bile prisiljene pristati na spolni odnos, če so želele prejeti dobre ocene in zaključiti letnik. Tista, ki je zavrnila, je tvegala slabe ocene, popravni izpit in celo ponavljanje razreda. Eno izmed deklet je zlorabljal, medtem ko je morala druga paziti na hodniku in držati zaprta vrata, molk in grozo pa je prekinila dijakinja, ki je o krutem dogajanju spregovorila s svojo mamo. Ta je ovadila učitelja, nato pa je še več deklet svoje zgodbe zaupalo učiteljem, Melisovim kolegom.

Učitelj naj bi tudi sicer večkrat govoril o »lisicah, bičih, seksu in tabletkah za prekinitev nosečnosti kot o matematiki,« je med sojenjem povedala ena izmed prič.

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549