Moskisvet.com
image (28)

Novice

Učenca opijala in z njima seksala

S.C.
27. 09. 2012 14.11
64

V Ameriki so učiteljico, ki naj bi dvema mladoletnima učencema ponujala alkohol in droge ter imela z njima tudi intimne odnose, obsodili na dveletno zaporno kazen.

23-letna Sarah Rutherford, ki je bila zaposlena kot učiteljica na eni izmed srednjih šol v ameriškem mestu Philippi, je pred sodiščem priznala krivdo v upanju, da bi ji zaradi tega zmanjšali kazen.

Obsojena je bila namreč, da se je z dvema svojima učencema, s katerima je tesnejši stik navezala kar prek SMS-sporočil, dobivala na svojem domu, skupaj pa so se predajali alkoholu in drogam ter uživali v seksualnih igricah. Zagrozila jima je tudi, naj o srečanjih molčita, sicer se bosta glede na to, da je ona učiteljica, znašla v nadvse nelagodnem položaju.

Resnica je le prišla na dan, zaradi česar bo "zločinka" dve leti preživela za zapahi, zavezati pa se je morala tudi, da nikoli več ne bo delala kot učiteljica

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (64)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616