Moskisvet.com
Trump je odločen, da na volitvah leta 2020 ponovno zmaga.

Novice

Trump se pripravlja na naslednji mandat

M. A.
14. 09. 2018 08.03
0

Čeprav je Donald Trump eden najbolj kontroverznih ameriških predsednikov v sodobni zgodovini in so mu številni napovedovali, da na položaju ne bo zdržal niti eno leto, se zdaj še spogleduje s ponovno izvolitvijo leta 2020. Zdaj se je odločil za 'zanimiv' podvig.

Predsedniška kampanja seveda stane veliko denarja in ker je ameriški predsednik Donald Trump že skorajda na polovici svojega mandata, je začel pripravljati novo kampanjo, saj je odločen, da leta 2020 še za štiri leta ostane predsednik Združenih držav Amerike. Trump je v svojih hotelih začel pripravljati večerje za svoje privržence in če mu želijo pridružiti za mizo, morajo za to odšteti 86.000 evrov.

Trump je odločen, da na volitvah leta 2020 ponovno zmaga.
Trump je odločen, da na volitvah leta 2020 ponovno zmaga. FOTO: AP

Denar, ki ga bo Trump zbral na tovrstnih večerjah, je namenjen za sklad Trump Victory, ki ga upravlja nacionalni odbor republikanske stranke. Kljub visoki ceni pa je takšna praksa v Ameriki pogosta. Med zadnjo kampanjo je podobno vsoto od svojih privržencev za skupno večerjo zahtevala tudi demokratska kandidatka Hillary Clinton, nekdanji ameriški predsednik Barack Obama pa je za večerjo 'računal' le 30.000 evrov.

Trump je sicer že v preteklih mesecih pokazal, da z novo kandidaturo misli resno in da ničesar ne prepušča naključju. Samo letos je za potrebe promocije nove kampanje porabil vrtoglavih 900.000 evrov, politični analitiki pa ne dvomijo, da se bo ta številka v prihodnjih dveh letih še močno dvignila.

Bo Melania Trump prva dama ZDA vse do leta 2024?
Bo Melania Trump prva dama ZDA vse do leta 2024? FOTO: AP

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549