Moskisvet.com
efe bal

Novice

Transseksualka priznala: Politiki me obiskujejo, potem gredo k družinam

N.J.
28. 01. 2016 08.20
19

Najlepša italijanska transseksualka Efe Bal je priznala, da jo redno obiskujejo nekateri politiki, člani parlamenta. Šest, sedem naj bi bilo njenih rednih strank.

efe bal
efe bal FOTO: Instagram

Efe Bal, sicer velika borka za človekove pravice (bori se med drugim za legalizacijo prostitucije, a se ne opredeljuje kot borka za pravice združenja LGTB), je italijanskim medijem razkrila: »Da, res je, prihajajo k meni in potem odidejo v Family Day.« Family Day je v Italiji sicer poimenovanje gibanja, ki se zavzema za tradicionalne družinske vrednote in za edino pravo družino šteje le tradicionalno družino, istospolnih partnerskih zvez pa ne odobrava.

Efe Bal je pojasnila, da jo obiskuje nekaj politikov, ki so tudi člani parlamenta, imen pa zaenkrat ni želela izdati. Predvsem zato, ker rada živi mirno življenje. »Sem zelo znana in ne bom govorila o imenih in priimkih,« je izjavila. »Šest, sedem jih je, ki se te dni borijo za tradicionalno družino. Ne kritiziram jih,« je dodala. »Niti njihove odločitve, kako glasujejo glede civilnih porok, saj vsi živimo zato, da bi nam bilo bolje, da bi zaslužili denar. Oni pa očitno, da bi zaščitili, kar imajo, in svoje delo, pravijo, da bodo glasovali proti porokam istospolnih partnerjev in trdijo, da so proti, ker so pač družinski ljudje, očetje.«

Kot je še povedala v intervjuju, razmišlja, da bi se tudi sama udeležila gibanja Family Day. »Morda prav zato, da jim pokažem svoje nestrinjanje z njihovim početjem,« je dejala, razočarana predvsem nad njihovo dvoličnostjo.

 

 

A photo posted by efe (@efetransex) on

 

 

Ora...now...su anda....

A photo posted by efe (@efetransex) on

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578