Moskisvet.com
zajčica umrla

Novice

Tragična smrt zajčice

N.J.
05. 02. 2016 13.08
20

Katie May, model in zvezdnica socialnih omrežij, predvsem Snapchata, je tragično preminila v Los Angelesu, potem ko je doživela možgansko kap. Stara je bila komaj 34 let.

Zvezdnica je v ponedeljek doživela možgansko kap, nato pa so jo odpeljali v bolnišnico. Ves teden je bila v kritičnem stanju, nato pa po dobrih treh dneh preminila v krogu domačih. »S težkim srcem potrjujem, da je umrla Katie May – mamica, hčerka, sestra, prijateljica, poslovna ženska, model in zvezdnica socialnih omrežij – potem ko je doživela hudo možgansko kap zaradi zamašene karotidne arterije,« je za javnost sporočil njen brat Stephen May.

Uspešna svetlolaska, ki so jo pri Sports Illustrated in GQ označili za 'kraljico Snapchata', je sicer že dlje časa tožila nad bolečinami v vratu in zaradi tega tudi obiskala zdravnika. Prav zamašena vratna arterija naj bi povzročila kap.

Katie je za seboj pustila 7-letno hčerko in njena družina je na spletu že aktivirala stran GoFundMe, prek katere bodo zbirali sredstva za podporo hčerki. "Vsakdo, ki je poznal Katie, je vedel, da je ima čudovito srce, čiste misli in dušo," so zapisali. "Bila je inspiracija in idol številnim po svetu."  V 18 urah so zbrali nekaj več kot 10 tisočakov.

Tik pred smrtjo je na Instagramu še objavlila fotografijo, na kateri je videti povsem srečna.

 

 

 

Hi @joshryanphotos Tag a friend who loves blondes

A photo posted by Katie May (@mskatiemay) on

 

 

Good moaning @lukepearsallphoto

A photo posted by Katie May (@mskatiemay) on

 

 

Checkout my #Snapchat ~ ms_katiemay #arsenictv

A video posted by Katie May (@mskatiemay) on

 

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578