Moskisvet.com
selfie

Novice

Želela je 'popoln selfie', a zgodila se je tragedija

N.J.
09. 07. 2015 07.46
26

Komaj 21-letno dekle je želelo posneti popoln selfi. V ta namen se je na mostu nagnila čez ograjo, nato pa omahnila v globino.

Rusinja Anna Krupeynikova naj bi s prijatelji proslavljala svoj rojstni dan. Med sprehodom po mestu se je oddaljila od družbe in stopila na zidek, da bi posnela selfie. Pri tem se je preveč nagnila čez ograjo in padla z višine 12 metrov. Kot poroča britanski Mirror, je bila na mestu mrtva. "Slišali smo močan pok. Ane ni bilo več," je povedal eden izmed prijateljev. Dekle naj bi bilo rahlo opito, čeprav nivo alkohola v krvi ni bil visok, še pišejo britanski mediji. Policisti zadevo še preiskujejo in preverjajo, ali je zaščita na mostu ustrezna.

Ni edina, ki tvega življenje za selfie

Poziranje za selfie in objavljanje le-teh na internetu je sicer spodbudilo ljudi po svetu k tveganim početjem. Ena od raziskav je pokazala, da je v ZDA 17 odstotkov Američanov že naredilo selfie med vožnjo.

Nevarno poziranje za selfie je bilo usodno med drugim za mladega Singapurca, ki je na indonezijskem otoku Nusa Lembongan v bližini Balija splezal na pečino, pri tem pa ga je odplaknil val. 21-letni Mohamed Aslam bin Shahul je padel v morje z dveh metrov višine in umrl, je še poročal časnik Jakarta Post.

Rusinja se je ustrelila

Mlada Rusinja se je po nesreči ustrelila v glavo s pištolo, medtem ko je pozirala za selfie, je pred časom medijem sporočila policija v Moskvi. 21-letna uslužbenka je v svoji pisarni našla 9-milimetrsko pištolo, ki jo je tam pustil eden od varnostnikov, in se odločila, da se z njo fotografira, a je bilo to zanjo skoraj usodno. Medtem ko je skušala posneti selfie z eno roko, v drugi pa je držala pištolo, je pomotoma pritisnila na sprožilec in se ustrelila v sence.

selfie
selfie FOTO: Facebook

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616