Moskisvet.com
Zvezdnce gole v spotu - 2

Novice

Toliko golote na enem mestu morate videti!

J.V.
13. 09. 2013 15.33
7

Da se seks in golota najbolje prodajata lahko potrdijo številne zvezdnice, ki zaradi tega izkoristijo vsako priložnost, da lahko odvržejo tistih nekaj krpic, ki že v osnovi komaj prekrijejo njihove najbolj intimne predele. Medtem ko so včasih prisegale na provokativne odrske kostume, pa se zdi, da so jim te dni tudi ti postali odveč in da je trenutno najbolj vroč 'modni' trend postal kar Evin kostum!

Miley Cyrus - Wrecking Ball (iz spota) - 7
Miley Cyrus - Wrecking Ball (iz spota) - 7 FOTO: YouTube

Čeprav mnogi še danes kritizirajo njen vroč nastop na podelitvi MTV glasbenih nagrad, je Miley Cyrus dosegla prav tisto kar je hotela. Veliko pozornosti. Nastop pa je bil šele začetek, saj je šla mlada zvezdnica v svojem novem videospotu za pesem Wrecking ball korak dalje in se popolnoma razgalila. Tako se je Miley pridružila številnim glasbenim zvezdnicam, ki so v preteklih letih gledanost svojega spota poskušale dvigniti z goloto. In da je to še vedno ključ do uspeha, dokazuje dejstvo, da je pevka podrla rekord s kar 19 milijoni ogledov v slabih 24 urah na portalu YouTube.

Zvezdnce gole v spotu - 2
Zvezdnce gole v spotu - 2 FOTO: You Tube

Z goloto nimajo nobenih težav tudi nekatere njene slavne kolegice. Spomnimo, Britney Spears se je popolnoma razgalila za njen spot Womenizer, medtem ko je Katy Perry gola ležala v oblaku pene v spotu za njen velik hit California gurls.

Zvezdnce gole v spotu - 1
Zvezdnce gole v spotu - 1 FOTO: You Tube

Odkar je zaslovela s pesmijo Poker face je Lady Gaga že večkrat dokazala, da se oblači po načelu, manj je več. Razgaljena se ne pojavlja samo v njenih spotih kot je bil tisti, ki ga je posnela za Love game, ampak se v tangicah in modrčku sprehajala tudi po ulicah New Yorka.

Zvezdnce gole v spotu - 4
Zvezdnce gole v spotu - 4 FOTO: You Tube

Kako je v svojem Evinem kostumu videti Pink smo se na lastne oči prepričali v spotu za So what, spomnimo se Alanis Morissette v glasbenem spotu za njeno svetovno uspešnico Thank you, svoja oblačila pa so odvrgli tudi nekateri moški zvezdniki, kot je Robbie Williams.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549