Moskisvet.com
image (28)

Novice

To se zgodi, ko 13-letnica vozi avto ...

S.R.
20. 07. 2012 12.54
22

Zato pa moramo otroke držati stran od volana, vsaj dokler na naredijo izpita, seveda. V mestu Muskegon v ameriški zvezni državi Michigan je 13-letna najstnica na parkirišču nakupovalnega centra babičin avto zapeljala na streho drugega avtomobila, njena babica pa je medtem nakupovala.

A to še ni vse, saj je 13-letnica pred 'parkiranjem' na strehi avtomobila trčila še v drevo, obcestni steber in dve drugi vozili. Na srečo nihče ni bil ranjen, so pa 13-letnico po nesreči odpeljali v bolnišnico, saj je doživela napad panike, fizično pa ni bila poškodovana. Kaily Sharp, ki je bila priča dogodku, je povedala, da sprva sploh ni mogla verjeti očem. Vsak dan pač ne vidiš, kako avtomobil zadene drevo, drog in nato pristane na strehi drugega avtomobila
Nesreča se je sicer zgodila v sredo, 18. julija, okoli 2.30 na parkirišču nakupovalnega centra Lakes Mall v Muskegonu. Dekle je čakalo v avtu in poslušalo glasbo, babica pa je ravno nakupovala. 13-letnica se je za volan usedla iz čistega dolgčasa, saj je že kar precej časa čakala v avtu. Eden izmed avtomobilov, ki ju je 13- letnica zadela, ima počeno vetrobransko steklo, enemu je razbila stransko ogledalo, medtem ko ima avtomobil, na katerem je parkirala, poškodovano streho in sprednji pokrov. Rosemary Weigel, lastnica avtomobila, na katerem je pristala 13-letnica, kar ni mogla verjeti svojim očem. Za medije pa je pozneje povedala, da so njen avto ocenili kot 'totalko'.

Tako babica kot njena vnukinja bosta za svoja dejanja odgovarjali, s tem da kazen za vnukinjo, ki je stara komaj 13-let zagotovo ne bo huda. Njena babica, ki nesreče ni želela komentirati, je morda ne bo tako poceni odnesla, saj je pustila ključe v avtu in je zato soodgovorna za nesrečo. Vsekakor pa sta se tako najstnica kot njena babica v nesreči zagotovo marsikaj naučili.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616