Moskisvet.com
Ne prisilite je v to, da vam pove, kaj si v resnici misli o vaši mami.

Novice

To so skrivnosti, ki vam jih nikakor ne bo zaupala!

U.S.
17. 09. 2014 07.33
2

Star pregovor, ki pravi, da je molk zlato, je prav dobro vsem znan. Obstajajo namreč stvari, ki jih ne zaupamo nikomur, niti svojemu življenjskemu sopotniku ne. Čeprav se ne sliši lepo, s tem ne naredimo prav nič narobe. To pa velja tudi za ženske. Vas zanima, o katerih stvareh z vami nikoli ne bo iskreno spregovorila ali bo o njih celo molčala?!

Včasih je bolje, da kaj zadržita zase in si s tem prihranita težave.
Včasih je bolje, da kaj zadržita zase in si s tem prihranita težave. FOTO: iStockphoto
To je šest tem, o katerih vaša izbranka z vami nikoli ne bo iskreno spregovorila oziroma jih bo za vsako ceno skušala zadržati zase:

Mnenje, ki ga ima o vaši mami

To je ena tistih tem, ki je pomembna tako zanjo kot zanj. Konec koncev kakšna bi sploh lahko bila korist, če bi vam v obraz povedala, kaj si v resnici misli o vaši mami? Komu bi to pomagalo? Vam zagotovo ne, saj zgolj na podlagi njenega mnenja ne bi spremenili mnenja o svoji mami, torej bi tovrsten pogovor lahko vodil samo v prepir, česar pa si ne želi nihče.

Skrivnost, ki ji jo je zaupala prijateljica

Če ji je prijateljica zaupala skrivnost in jo je obenem prosila, da je ne deli z nikomer – niti z vami ne, bo to vaša izbranka tudi storila. Kot prava prijateljica bo upoštevala njeno željo. Konec koncev, verjetno tudi vi pričakujete od nje, da bo storila enako, ko ji boste vi zaupali nekaj pomemnega.

Skrivno spogledovanje

Verjetno je že kdaj v odšla s prijateljicami v bar, kjer je naletela na simpatičnega moškega, s katerim se je povsem nedolžno spogledovala. To seveda ne pomeni, da je naredila karkoli narobe, ali da je bila celo pripravljena storiti kakšen naslednji korak, zato ji tega nikar ne zamerite, še manj očitajte. Občasno spogledovanje ne bo škodilo vajine zvezi, če res ostane samo pri tem ...

Koliko je zapravila

Kupila si je nove čevlje, ki so bili povrhu vsega še pregrešno dragi. Če je zanje porabila denar, ki ga je sama privarčevala, ne čuti prav nobene potrebe, da bi vam zaupala, koliko je v resnici zanje zapravila. Le v primeru, ko je trošila skupno privarčevan denar, je prav, da vam odkrito prizna, za kaj ga je porabila.

Vse o bivšem

Zna se zgoditi, da je s svojim bivšim fantom ohranila lep prijateljski odnos, kar pa vas iskreno moti. Če si bo sem ter tja z bivšim prek socialnih omrežij izmenjala le nekaj besed, se zna zgoditi, da vam bo to dobronamerno zamolčala. Dejstvo je, da se z bivšim več ne sestaja, zato najbrž pravega razloga za ljubosumje ni. A če vseeno vztrajate in si želite imeti z njo iskren odnos, ji odkrito povejte, da raje vidite, da vas obvesti o vsem, kar se tiče bivšega.

Sem ter tja za vami malo pobrska

Če je po vašem računalniku na skrivaj brskala, vam tega nikakor ne bo sama od sebe povedala. Če pa jo pri tem zalotite, je to že druga zgodba. No, pa priznajte, da tudi vi sem ter tja pokukate v njen mobilni telefon.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549