Moskisvet.com
Prsi si je povečala že četrtič. Je pretiravala?

Novice

To so največje prsi na Balkanu!

J.V.
30. 05. 2014 15.29
41

Tijana Đuričić je po zaslugi svojega ogromnega oprsja vedno bolj znana starleta na Balkanu. Obseg njenega oprsja je 150 centimetrov in zaradi tega so jo mnogi okronali za lastnico največjega oprsja.

Tijana Đuričić - 3
Tijana Đuričić - 3 FOTO: Facebook

Prsata Tijana si je vedno želela postati znana in s pomočjo silikonskega oprsja ji je to sedaj tudi uspelo. Starleta je zelo aktivna na družabnem omrežju Facebook, kjer je svoje prijatelje pred nekaj dnevi šokirala s še eno provokativno fotografijo.

Na njej je namreč njeno oprsje videti, kot da bo vsak trenutek eksplodiralo, Tijana je razkrila, da si je 'prijateljici' pred kratkim že četrtič povečala. Razkrila je, da modrčka nikoli ne nosi, saj zelo težko dobi pravo številko, komentarji pod fotografijo pa so bili vse prej kot prijazni. Mnogi se strinjajo, da s tem ogroža svoje zdravje in da so njene prsi prestopile mejo okusnega. Enako pa lahko rečemo tudi za njene polne ustnice.

Prsi si je povečala že četrtič. Je pretiravala?
Prsi si je povečala že četrtič. Je pretiravala? FOTO: Facebook
Tijana Đuričić - 1
Tijana Đuričić - 1 FOTO: Facebook

 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616