Moskisvet.com
Kaj smo letos največ iskali?

Novice

To je zanimalo večino Slovencev!

J.V.
12. 12. 2018 10.46
2

Spletni iskalnik Google razkriva, katere osebe, kraje in stvari smo največkrat iskali na Googlu v letu 2018. Kateri dogodek je bil najbolj iskan v zadnjih 12 mesecih in katera glasba in filmi so najbolj pritegnili pozornost ljudi!

Kaj smo letos največ iskali?
Kaj smo letos največ iskali? FOTO: iStock

Letošnje leto je minilo v znamenju številnih svetovno odmevnih dogodkov, zaznamovali so ga številni športniki, zvezdniki in seveda britanska kraljeva družina. In vse to se je uvrstilo tudi na seznam spletnega iskalnika Google, ki je tudi letos objavil rezultate Leto v iskanju 2018. Ti nudijo edinstven vpogled v glavne trenutke in trende letošnjega leta. Rezultati vključujejo tudi podatke o iskanjih na Googlu v Sloveniji.

Google ve o vas še več, kot si mislite
Preberi še
Google ve o vas še več, kot si mislite

Med najbolj priljubljena splošna iskanja v Sloveniji se je uvrstila tudi vojvodinja Sussekška Meghan Markle, ki je obenem tudi najbolj iskana oseba pri nas. Na drugo mesto se je uvrstila Natalija Gros, ki smo jo lahko spremljali tudi v šovu Zvezde plešejo, tretja pa je nekdanja smučarka Tina Maze, ki je letos prvič postala mama. 

Tina Maze razkrila svojih sedem skrivnosti!
Preberi še
Tina Maze razkrila svojih sedem skrivnosti!

Letošnje leto je minilo tudi v znamenju turške serije Moja boš, zato ni nobeno presenečenje, da se je na seznamu najbolj iskanih oseb znašel tudi glavni zvezdnik serije Burak Özçivit, tik za njim pa resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian, ki je letos prvič postala mama. 

Ko gre za najbolj iskane dogodke v Sloveniji, je treba omeniti svetovno prvenstvo v nogometu, volitve, Evrovizijo, črni petek in zimske olimpijske igre.

Med 5 najbolj iskanih glasbenikov so se uvrstili legendarni Freddy Mercury, letošnja evrovizijska predstavnica Lea Sirk, skupina Queen in Demi Lovato, ki je zaradi predoziranja skoraj izgubila življenje. Leto 2018 je prineslo tudi številne filmske uspešnice, med katerimi so Slovence najbolj navdušile Bohemian Rhapsody, Mamma mia! Spet začenja se, Zvezda je rojena, Črni panter in Ob tebi. 

Razkril podrobnosti zveze med Harryjem in Meghan
Preberi še
Razkril podrobnosti zveze med Harryjem in Meghan

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616