Moskisvet.com
image (28)

Novice

To pa je telovadba!

S.C.
08. 08. 2012 08.59
2

V javnost so pricurljale najnovejše fotografije ameriške zvezdnice, ki dokazujejo, da lepotička za svoje telo več kot odlično skrbi, saj telovadi tudi takrat, ko naj bi uživala, hkrati pa je videti že skoraj preveč seksi.

Multitalentirana plavolasa lepotička Julianne Hough je v enem izmed intervjujev priznala, da si želi biti taka kot igralci zlate dobe Hollywooda, ki jih s spoštovanjem občuduje. Da se pri komaj 24 letih lahko pohvali z lepim šopkom posnetih filmov, izjemno dobro prodajanim country albumom ter več nagradami v družabnih plesih, je dokaz, da ne gre le za muho enodnevnico, temveč obetavno mladenko, od katere lahko še veliko pričakujemo.

Poleg tega, da skoraj vso svojo energijo usmerja v delo, pa si vzame čas tudi zase. Že večkrat je bila opažena med tekom in vajami za krepitev telesa v naravi, tokrat pa je poskrbela za pospešeno bitje srca marsikaterega mimoidočega predstavnika močnejšega spola. V zapeljivih bikinkah je v družbi svoje mame telovadila namreč kar na eni izmed plaž v Severni Karolini, pogled na njeno mokro telo pa je bil prav veličasten, vedo povedati paparaci, ki so prizor seveda ovekovečili. Julianne, nič ne bomo jezni, če nas boš večkrat tako lepo presenetila!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626