Moskisvet.com
Angelina Jolie in Brad Pitt

Novice

Na to morda niti pomislili ne bi, Brad in Angelina pa ...

N.J.
12. 06. 2015 20.29
14

Ko gre za počitnice, številni najprej določijo budžet, ki ga nameravajo zapraviti, glede na ta znesek in dejstvo, koliko dni dopusta imajo, pa si izberejo destinacijo za počitnice. A ni pri vseh tako. Zvezdniki si lahko privoščijo stvari, na katere navaden smrtnik verjetno niti ne pomisli.

Brad Pitt in Angelina Jolie naj bi se, kot poročajo tuji mediji, odločala za poseben nakup: letošnje počitnice naj bi preživela s svojimi otroki na otočku, kjer jih množice turistov in radovednih paparacev ne bodo motili. Za 4,7 milijona dolarjev naj bi postala lastnika grškega otočka Gaia (Sofia Island) v Ionskem morju.

Dobrih 174.000 kvadratnih metrov velik otok naj bi jim zagotavljal ravno dovolj prostora za sproščujoče počitnice. »Za to ceno si bodo lahko postavili sanjsko počitniško hišico in končno se bodo ootroci lahko zabavali, ne da bi se obremenjevali s paparaci,« tuji mediji navajajo neimenovani vir, ki naj bi bil blizu družini in je podal izjavo za ameriški OK!. Na otočku naj bi bilo sicer mogoče postaviti kar šest luksuznih vil. 

Kot še navajajo, sta se zvezdnika nedavno odločila prodati svoj dom v New Orleansku, cena, ki sta jo postavila, pa naj bi bila 6,5 milijona dolarjev.

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630