Moskisvet.com
Nello Ruggiero

Novice

Česa tako bizarnega pa že dolgo ne!

STA/Ma.K.
05. 05. 2017 13.56
10

Italijan Nello Ruggiero se je poročil kar sam s sabo. S tem je 40-letnik iz kraja Sant'Antonio Abate skušal opozoriti, kot je dejal, na potisnjenost samskih ljudi ob rob družbe.

Nello Ruggiero je prijatelje in sorodnike nedavno povabil na zabavo. Mislili so, da bodo praznovali njegov 40. rojstni dan, a Italijan jih je presenetil s poroko - s samim seboj. Ruggiero je sam organiziral poročno slovesnost, na kateri je sam sebi "dahnil da".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot je komentiral, "si nikoli ni mislil, da bi ljubil koga tako zelo, kot ljubi sebe", je poročal italijanski portal agenpress.it. in pojasnil: "Imam štiri brate, vsi so poročeni, zato so moji starši tudi od mene pričakovali ta korak. Ljubezni svojega življenja nisem našel, a staršev nisem želel razočarati. Nato pa sem spoznal, da tako ali tako nikogar ne ljubim bolj kot samega sebe. Ne želim, da me družba vidi kot nekakšnega odpadnika."

Ko je za njegovo namero izvedela neka televizija, so mu ponudili, da celoten poročni obred prenašajo prek malih zaslonov. "Strinjal sem se, a v zakon bi skočil tudi brez televizijskih kamer," je dejal Ruggiero, ki je menda prvi človek na svetu, ki je za svojega zakonskega partnerja izbral kar samega sebe.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


Ženin je na poroko prijezdil na belem konju. Precej je zmedel goste, ki so mislili, da so prišli na zabavo za njegov 40. rojstni dan. Nato je izrekel poročno zaobljubo in si nataknil prstan, druščina pa je mladoporočencu nazdravila s penino. Obred je potekal kot pri vsaki običajni poroki, le da je Nello vse naredil sam. No, poročnega plesa vendarle ni mogel odplesati sam, zato mu je televizijska ekipa pripeljala privlačno brazilsko plesalko sambe. In da bo poroka, kot se šika, je Nello po slavju odpotoval še na medene tedne v Egipt.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549