Moskisvet.com
Tijana

Novice

To je pa še zanjo preveč!

N.J.
06. 01. 2014 13.13
26

23-letna balkanska kraljica silikona Tijana Đuričić in njena 26-letna prijateljica Sanja Jojić sta pred kratkim sveto šokirali s plastično podobo, za katero sta zapravili več kot 10 tisoč evrov, tokrat pa je šla Tijana še korak dlje.

Tijana Đuričić je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo, s katero je šokirala srbske medije. Na fotografiji namreč gola leži v kopalni kadi, družbo pa ji dela kača. Tako 23-letnica kot kača sta prekriti s kopalno peno, tako je videti, kakor da se kopata skupaj. Kaj je želela Tijana s fotografijo povedati, ni jasno, kaj je tako šokiralo srbske medije, tudi ne, morda pa je le želela, da bi vsi vedeli, kako močna in neustrašna je.

Tijana
Tijana FOTO: Facebook
Postali sta silikonski kraljici

23-letna Tijana pa je tokrat poskrbela že za drugi šok v medijih. Če sta bili s 26-letno prijateljico Sanjo Jojić še nedavno le preprosti študentki višje poslovne šole v Beogradu, sta  se namreč kar naenkrat odločili, da bosta podlegli nožu lepote. Odpravili sta se do istega kirurga, rezultat pa je njuna skorajda identična plastična podoba. Svoj novi obraz sta pokazali na eni izmed dobrodelnih zagrebških zabav, kmalu zatem pa so njune fotografije obšle splet.

Sanja, ki je v svoj videz vložila več kot 10.000 evrov, je potem ko so mnogi skritizirali njun novi videz, za srbski Kurir povedala, da sta s Tijano srečni in zadovoljni: ''Najpomembnejše je, da imava podporo družine, vsi ostali pa naj naju pustijo pri miru in se skoncentrirajo na svoje življenje, saj so najini življenji popolni.'' Tijana se z njo strinja in pravi, da so jima prav starši dali denar za posege, poleg tega pa še pojasnjuje, da se s Sanjo ne ozirata na negativne komentarje. Tijana sicer priznava, da sama pravzaprav ne ve, koliko silikona je kirurg vstavil v njeno telo, dodaja pa, da s posegi nima namena prenehati: ''V operacijah uživam, ker ne mara ničesar naravnega. Mislim, da sem lepa in ne razumem, zakaj bi moj videz motil koga drugega.''
 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616