Moskisvet.com
Kolinda Grabar Kitarović

Novice

Seks posnetki hrvaške predsednice!

N.J.
15. 01. 2015 13.51
150

Srbski Informer je predstavil precej bizarno zgodbo o novi hrvaški predsednici Kolindi Grabar Kitarović. Kolinda in njen ljubimec naj bi se srečevala v hotelih, ki naj bi bili pod video nadzorom. Sumijo, da naj bi bila predsednica tako ujeta v eksplicitnih pozah, pišejo srbski mediji. Kot pojasnjujejo, naj bi bili vsi ti posnetki arhivirani in da je samo vprašanje časa, kdaj bodo pricurljali v javnost.

Kolinda Grabar Kitarović naj bi bila leta 2013 kot pomočnica generalnega sekretarja zveze Nato v Bruslju v strastni zvezi z srbskim obveščevalcem. In prav zato naj bi srbska tajna policija razpolagala z eksplicitnimi posnetki, hrvaška varnostno-obveščevalna služba pa naj bi bila v paniki, poroča telegraf.rs.

Predsednica, ki je tedaj tudi opravljala obveščevalno nalogo, naj ne bi vedela, kakšno delo pravzaprav opravlja njen domnevni ljubimec. Menila naj bi, da se ukvarja z nepremičninskimi posli in da je bogat dedič srbskega trgovca s slikami. S tem moškim naj bi bila dlje časa v zunajzakonski zvezi, sestajala naj bi se v apartmajih v Bruslju, opremljenih s kamerami. "Dva agenta, četudi sta v zvezi, nikoli ne pozabita na opravljanje svoje naloge!" pišejo srbski mediji. "Zanje so vse aktivnosti podrejene zbiranju informacij."

Kolinda Grabar-Kitarović
Kolinda Grabar-Kitarović FOTO: Reuters

Ni edina 'sporna' zgodbica ...

Kot trdijo, se je leta 1988 zaradi strastne zaljubljenosti v enega izmed srbskih plejbojev skoraj preselila v Beograd. V njenem taboru naj bi se do konca zadnjega dne volilne kampanje bali, da bi prišla novica na dan. Za Kolindino seks afero s Srbom naj bi, kot še navajajo srbski mediji, vedeli le njeni najbližji.

"Bilo je davnega leta 1988. Kot 20-letna študentka je spoznala tedaj znanega plejboja iz Srbije in izbruhnila je strastna ljubezen," navajajo. Kolinda naj bi tedaj želela prekiniti študij v Zagrebu in oditi z njim v Beograd, je menda zatrdil vir, ki naj bi bil blizu novi hrvaški predsednici. Vse naj bi kmalu razpadlo, hrvaška šefica države pa naj bi še dolgo prebolevala Srba.

Kot je še povedal, je 'ta Srb' Kolindi obljubljal vse mogoče, nato pa jo izkoristil in zavrgel. V nekem trenutku naj bi se ji nehal javljati in jo grdo zapustil. "Močno se je trudila, da tega ne bi pokazala, leta ga je objokovala in mislim, da ne pretiravam, če rečem, da je zaradi njega zasovražila vse Srbe," je izjavil neimenovani vir. Ta nesojena ljubezen naj bi bila po besedah vira 'najbolj temačna skrivnost' hrvaške predsednice.

Kolinda naj bi se ves čas kampanje trudila, da vest o njeni ljubezni s Srbom ne bi prišla na dan, saj bi lahko politični nasprotniki to izkoristili za diskreditacijo pred desničarsko javnostjo, ki jo je masovno podprla.

Osumljenci ...

Med 'osumljenimi' plejboji iz 80. let so se znašli: Zdravko Čolić, nekdanji maneken Đorđe Pavlov, poznan kot Đoka Kortina, nekdanji maneken, športni zdravnik in kirurg Moma Jakovljević, nekdanji politik Milorad Vučelić, nekdanji maneken in poznan mestni obraz Neven Bošković, nekdanji član sveta bivšega predsedstva Borisa Tadića Nebojša Krstić in estradni menedžer Vlada Perović.

Čolić, Kortina, Jakovljević (ta se menda ne spomni) in Vučelić so že odgovorili na pisanje medijev in vsaj na prvi pogled zanikali namigovanja, Bošković, Krstić in Perović tega še niso komentirali. Na seznamu se je znašel tudi Miroslav Lazanski, vojni analitik: "Zelo mi je žal, da nisem nikoli srečal Kolinde. V 80. sem živel v Zagrebu, a se na žalost nisva nikoli srečala. Nimam takšne sreče. Verjemite mi, da bi se na veliko pohvalil, če bi bil kdaj s Kolindo. Je lepa ženska in videti je resnično odlično," je zanikal namigovanja. Srbi naj bi se sicer dokopali do skrivnostnega ljubimca, ki naj bi ga žalostilo, da je zaradi njega zasovražila Srbe, saj naj ne bi bila niti najmanj sovražno nastrojena.

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarović FOTO: Twitter

KOMENTARJI (150)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549