Moskisvet.com
Provokativne fotografije so njena stalnica.

Novice

To je najbolj priljubljena vaditeljica joge!

U.S.
12. 03. 2013 08.56
14

Vse, kar počne najbolj priljubljena vaditeljica joge Jordan Carver, je zanimivo. Še največ zanimanja pa je vsakokrat deležno njeno bujno oprsje, ki ga privlačna plavolaska med vadbo joge komaj kroti. Nanj je ne glede na vse zelo ponosna in ga ne bi zamenjala za nič na svetu.

Provokativne fotografije so njena stalnica.
Provokativne fotografije so njena stalnica. FOTO: Twitter
Jordan Carver ste lahko preko spleta občudovali, ko je pobirala slive, gledali, ko je pripravljala pito, jo spremljali, ko je vozila kolo. Vse, kar počne, sproti objavlja na spletu, zato ni čudno, da mnogi njeno življenje poznajo do potankosti. Mogoče vedo o njej celo več kot ona sama. Nekatere moške naj bi celo tako zasvojila, da o njej razmišljajo dan in noč. "Na njih deluje kot hipnoza. Popolnoma izgubljeni so," je 'fenomen' Jordan Carver komentirala njena prijateljica.
Takšno poziranje ni spodobno za vaditeljico joge, so kritične ženske.
Takšno poziranje ni spodobno za vaditeljico joge, so kritične ženske. FOTO: Twitter

Rada izziva moške

Rada je v središču pozornosti, ki jo dobi tudi na račun svojega bujnega oprsja, zato res ni čudno, da jo večtisočglava množica oboževalcev spremlja na prav vsakem koraku. Njen profil na Twitterju je poln provokativnih fotografij in predvsem moški del oboževalcev je presrečen, da se svoje lepote in oblin lepa Nemka ne sramuje. "Svojo lepoto želi deliti z vsemi. Nekatere ženske ji lepoto zavidajo, spet druge jo obožujejo. Ona pa v vsem skupaj preprosto uživa," je še razkrila njena prijateljica za nemške medije.

V njen uspeh dvomijo mnogi

Kako uspešna je njena vadba, ni znano, saj mnogi menijo, da se gledalci bolj osredotočajo na seksi videz svoje vaditeljice kot pa na pravilno izvajanje vaj. "Če ne bi nastavljala svojih prsi, nikdar ne bi prodala toliko DVD-jev, kot jih je. Rada se nastavlja, medtem ko o jogi, iskreno, nima pojma," se jezijo ženske.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578