Moskisvet.com
image (28)

Novice

To je morala storiti, da je postala policistka!

N.J.
24. 12. 2014 10.07
18

33-letnica je bila v obdobju odraščanja tarča posmeha. Povečala si je oprsje, kar naj bi ji pomagalo pri samozavesti, a za to, da bi se ji uresničile sanje, je morala še enkrat pod nož ...

Tokrat si je morala 33-letna Hannah Sadowska silikonske vsadke odstraniti. Ženska, ki živi v Veliki Britaniji, je izdala, da je bila v otroštvu nekoliko močnejše postave in zato velikokrat tarča posmeha. Začela je hujšati in zapadla v bulimiijo. Ko se ji je končno uspelo izmuzniti tej grozljivi bolezni, ki se ji številni najstniki in najstnice ne uspejo upreti, je ugotovila, da so njene prsi izjemno majhne. Da bi si dvignila samozavest, jih je dala povečati. A želja po spremembi jo je gnala naprej. 

Odločila se je obrniti nov list v življenju. Študirati je šla kriminologijo na univerzi Glyndwr in želi si postati policistka. A spoznala je, da bo z  velikim oprsjem težko opravljala svoje delo, zato jej šla še enkrat pod nož in popolnoma spremenila svojo zunanjost (tudi pričesko). "Ljudje me doslej niso gledali v obraz, številni me niso jemali resno," je dejala, ponosna na svoj novi izgled.

Vsem ženskam zdaj sporoča, naj ne počnejo tega, kar je storila ona, naj se imajo rade takšne, kot so. In moram priznati, da se moški s tem strinjamo. Nič ni lepšega od naravne ženske, ki je zadovoljna sama s seboj!

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578