Moskisvet.com
Lindsey je odločena, da bo na olimpijskih igrah v Sočiju stala na stopničkah.

Novice

Tinina tekmica odločena, da bo pometla s konkurenco

U.S.
10. 04. 2013 14.33
53

Lindsey Vonn je v pretekli smučarski sezoni veljala za resno tekmico naši šampionki Tini Maze. Njene sanje, da se bo znova povzpela na sam vrh svetovnega pokala, so se v trenutku, ko se je na svetovnem prvenstvu v Schladmingu nesrečno poškodovala, razblinile. Zdaj po operaciji kolena uspešno nadaljuje s treningi, odločena, da bo na olimpijskih igrah v Sočiju pometla s konkurenco.

Lindsey je odločena, da bo na olimpijskih igrah v Sočiju stala na stopničkah.
Lindsey je odločena, da bo na olimpijskih igrah v Sočiju stala na stopničkah. FOTO: Facebook
Za eno najbolj uspešnih ameriških smučark Lindsey Vonn se je pretekla sezona končala precej tragično. Svetovno prvenstvo je zapustila že po superveleslalomski preizkušnji, kjer je grdo padla in si huje poškodovala koleno. Podrobnejši zdravniški pregledi so kasneje pokazali, da si je pri padcu poškodovala križne vezi, strgala stransko vez in zlomila golenico na desni nogi.

Medtem ko drugi smučarji po naporni sezoni počivajo, Lindsey že trenira.
Medtem ko drugi smučarji po naporni sezoni počivajo, Lindsey že trenira. FOTO: Facebook

Odvrgla berglo in začela s treningi

Čeprav so kirurgi sprva napovedovali, da bo njeno okrevanje trajalo kar devet mesecev, je bila Lindsey odločena, da se vrne čim prej. Pred 14 dnevi je odvrgla berglo in zdaj že pridno trenira. "Vedno lahko postaneš boljši. #inspired #sochiolympics2014 #hardworkpaysoff," je ob fotografiji, ki jo je pred dnevi objavila na svojem profilu, zapisala vrhunska športnica, ki je odločena, da bo na olimpijskih igrah prihodnje leto pometla s konkurenco in premagala tudi našo Tino Maze.

Kot po maslu ji gre tudi v ljubezni

To pa zadnje čase ni edini razlog za zadovoljstvo lepotičke iz Vaila. Pred kratkim je znova našla srečo v ljubezni, in sicer v objemu golfista Tigerja Woodsa, ki mu ljubezen z lepo smučarko očitno dobro dene, saj se je tudi on znova povzpel na vrh svetovne golfske lestvice.

Vrnitve na bele strmine se že zelo veseli.
Vrnitve na bele strmine se že zelo veseli. FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (53)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578