Moskisvet.com
To je bilo prvič, da sta se Lindsey Vonn in Tiger Woods skupaj pojavila na kakšnem družabnem dogodku.

Novice

Vonnovo javno osramotil njen novi ljubček!

U.S.
08. 05. 2013 08.20
63

Vrhunski golfist Tiger Woods in alpska smučarka Lindsey Vonn sta se prvič, odkar sta javno priznala, da sta več kot prijatelja, skupaj pojavila na kakšen družabnem dogodku. Da je resna tekmica naše Tine Maze do ušes zaljubljena, so se lahko prepričali vsi navzoči, ki so bili nad njeno lepoto očarani.

To je bilo prvič, da sta se Lindsey Vonn in Tiger Woods skupaj pojavila na kakšnem družabnem dogodku.
To je bilo prvič, da sta se Lindsey Vonn in Tiger Woods skupaj pojavila na kakšnem družabnem dogodku. FOTO: Reuters

Kako zelo srečna je zadnje čase, pišejo ameriški mediji. In čeprav se zdi, da ji nekateri z zlobnimi govoricami, češ da jo je temnopolti golfist že prevaral, saj je to skušnjava, ki se ji ne more upreti, želijo uničiti pravljico, ki jo živi zadnje mesece, se Lindsey ne da tako zlahka.

Vse oči so bile uprte vanju!
Vse oči so bile uprte vanju! FOTO: Reuters

Čas je že bil, da se pokažeta skupaj!

Čeprav je Lindsey Tigerja že spremljala na igrišču za golf, kjer je zanj pridno stiskala pesti in se ob koncu turnirja veselila njegovega uspeha, se v javnosti še nista pokazala skupaj. Vse do zdaj! V ponedeljek sta na rdečo preprogo na Met Ball, s katerim vsako leto odprejo modno razstavo v Metropolitanskem muzeju v New Yorku, prišla skupaj.

Čeprav je Met Ball vsako leto dobro obiskan dogodek, ki se ga razveselijo tudi fotografi, saj se ponavadi na povabilo organizatorjev odzove kar lepo število zvezdnikov, sta bila posebne pozornosti deležna prav športnika. Vse oči so bile uprte prav vanju!

Odvrgla opornico!

Lindsey, ki po uspešno sanirani poškodbi že pridno trenira za prihodnjo sezono, je blestela v dolgi beli obleki, medtem ko je Tiger za to priložnost izbral klasično črno obleko. "Še vedno okrevam, a se vse odvija, kot se mora," je zvezdnica potolažila novinarje, ki so jo z zaskrbljenostjo na obrazu povprašali, kako dolgo bo še potrebovala za sanacijo poškodbe. "Smučati bom znova začela septembra, tako da bom do olimpijskih iger v februarju že pripravljena," je povedala smučarska zvezdnica, ki je na rdečo preprogo že prišla brez opornice.

Woods padel, ko sta zapuščala zabavo

"Tigerju je bilo ves večer neprijetno," je medijem razkril eden od udeležencev zabave, ki je sledila Met Ballu. "Sprva sta sedela bolj odmaknjena od drugih. Ves čas sta se stiskala, se dotikala, poljubljala in se pogovarjala. V nekem trenutku so Woodsa zasrbele pete. Toda na plesišču si je s smešnimi gibi naredil pravo sramoto. Lindsey je grabil za rit in poskakoval sem ter tja. Videlo se je, kako nerodno ji je bilo," je v nadaljevanju razkril neimenovan vir.

To pa še ni bilo vse. Vidno okajeni Tiger se je, ko sta zabavo okoli druge ure zapuščala, spotaknil po stopnicah in padel. Znova osramočena Lindsey mu je pomagala vstati in se pobrati. Hitro sta odšla do taksija in se odpeljala, še razkrivajo priče.

Čeprav so mnogi njuno zvezo obsodili na propad, sta zvezdnika zaljubljena do ušes.
Čeprav so mnogi njuno zvezo obsodili na propad, sta zvezdnika zaljubljena do ušes. FOTO: Reuters

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578