Moskisvet.com
Tina Maze - 3

Novice

Tina presenetila z novico!

N.J.
19. 08. 2014 08.02
34

"Valerio je moj novi tehnični trener," je zapisala Tina Maze na svojem blogu in objavila fotografijo Valeria Ghirardija.

Tina Maze z ekipo
Tina Maze z ekipo FOTO: Facebook

"Glede na to, da sem v zadnjih letih veliko stvari spremenila, sem prepričana, da je prvi občutek tisti pravi," je pripisala in dodala, da ima pri Valeriu dober občutek že od prvega trenutka dalje. Valerio naj bi bil glede na vse izkušnje velika pridobitev za ekipo in Tina mu je izrekla veliko dobrodošlico. "Kot je to značilno za Italijane, veliko govori, a zna uporabiti prave besede v pravem trenutku," je zapisala in dodala, da je to zanjo zelo pomembno. "Poleg tega pa je njegov vzdevek Geronimo, vodja Apačev, zato ne bodite presenečeni, če bo moja ekipa nekoč oblečena kot Indijanci," je še šaljivo dodala. "Dobrodošel v naši nori ekipi, Vale!"

Tina sicer že vse poletje pridno trenira, začela pa je tudi že s treningi na snegu. Mudila se je na belih strminah v Argentini, nedavno pa objavila fotografijo nove lokacije in dopisala: "Ta stolpnica me navdusi vsako leto... v Santiagu de CHILEEEE! Ravno na sredini nase poletno/zimske turneje."

 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578