Moskisvet.com
Tina Maze

Novice

Tina Maze o koncu kariere

N.J.
13. 02. 2015 08.29
30

Naša najboljša smučarka vseh časov Tina Maze je na svetovnem prvenstvu v Beaver Creeku osvojila že dve zlati in eno srebrno medaljo, na veleslalomski tekmi pa zasedla prav tako odlično peto mesto.

Tina Maze z ekipo
Tina Maze z ekipo FOTO: Facebook

Kot je dejala Tina po zmagi, jo še vedno boli koleno in zato ne more iti vedno vse gladko. V soboto jo čaka še slalomska preizkušnja.

Je pa Mazejeva, ki je v smučanju dosegla že vse in še več, nedavno spregovorila tudi o morebitnem koncu svoje kariere. Že po koncu olimpijskih iger v Sočiju, kjer je naravnost blestela, se je veliko šušljalo o tem, enako kot o tem, da naj bi jo Andrea Massi zapustil, a so se govorice izkazale za napačne. Tokrat je za oddajo Epilog glede tega, kdaj bo svoje smuči postavila v kot in končala svojo smučarsko kariero, dejala, da bo odločitev o tem sprejela poleti. "Vsako svetovno prvenstvo je posebno, seveda ob misli, da je zadnje, še bolj. Ampak ne razmišljam o tem toliko, na štartu imam dovolj svojega dela in delam na tem, da smučam," je odvrnila in dodala: "To je ena zgodba, in bo za naslednje generacije dober nauk in se ne bo končala, ko jaz neham smučat."

Mi ji želimo še mnogo uspehov in se ji zahvaljujemo za vse lepe trenutke, ki nam jih je podarila doslej!

Andrea Massi zanjo pravi, da je dirkali konj.
Andrea Massi zanjo pravi, da je dirkali konj. FOTO: Facebook

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578