Moskisvet.com
Kristjan Podgornik & Tim Cook

Novice

Tim Cook bo Slovenijo zapustil s posebnim darilom

E.R.
09. 09. 2024 14.30
0

Prvi mož podjetja Apple se zadnje dneve potepa po Sloveniji, med tem pa se je uspel z njim podružiti tudi mlad, a izjemno uspešen podjetnik Kristjan Podgornik, ki mu je dal tudi posebno darilo.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Izvršni direktor podjetja Apple, Tim Cook, se zadnje dneve potepa v Sloveniji. Po poročaju slovenskih medijev naj bi šlo za neuraden obisk, med katerim je eden najuspešnejših poslovnežev obiskal tudi priljubljeno restavracijo Strelec in Postojnsko jamo, nad katero je bil navdušen.

V Ljubljani pa ga je imel priložnost spoznati tudi Kristjan Podgornik, prav tako izjemno uspešen slovenski podjetnik, ki velja za prvi kontakt slavnih oseb, ko obiščejo Slovenijo, ljudem pa podari posebno izkušnjo imenovano Golden Experience. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Kristjan Podgornik: Za mene je resnični uspeh, ko v mladih letih doživiš vse, kar si si želel
Preberi še
Kristjan Podgornik: Za mene je resnični uspeh, ko v mladih letih doživiš vse, kar si si želel

"Rad spoznavam uspešne ljudi, predvsem hollywoodske igralce, ki me že od nekdaj motivirajo, da danes nič ni nemogoče in da s trdim delom, predvsem pa strastjo do tega, kar delaš, lahko daleč prideš. To je eden od razlogov, zakaj jih veliko od njih želim spoznati, jim razkazati čudovito Slovenijo in jih obdariti s svojim prvim produktom Golden Experience, oljčnim oljem, ki je zmagal kot najboljši na svetu in to na najbolj priznanem tekmovanju. Namen mojega izdelka je še obogatiti izkušnjo in jo narediti posebno, kot je na primer uživanje z najboljšimi prijatelji ob najboljši hrani," je razkril za portal Cekin.si.

In prav ta izdelek je podaril tudi izvršnemu direktorju podjetja Apple, kar je obeležil tudi z objavo na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram, kjer je pod objavo zapisal: "Pravkar sem imel priložnost spoznati izvršnega direktorja @apple Tima Cooka in mu podaril oljčno olje @goldenexperience, verjetno eno od daril z največjim pomenom na svetu. Oba sva se strinjala, da so izdelki najvišje kakovosti tisti, ki spreminjajo svet."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: cekin.si & 24ur.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578