Moskisvet.com
Sharon zapeljuje mlade lepotce.

Novice

Ti, ti, Sharon!

Ni.J.
07. 06. 2012 07.00
2

Nekatere rože nikoli ne ovenijo, in tako je tudi s 57-letno Sharone Stone, ki je zacvetela v filmu Prvinski nagon. Igralko namreč oblegajo sami mladi lepotci, z najnovejšim pa so jo pred časom ujeli tudi na plaži.

Sharon zapeljuje mlade lepotce.
Sharon zapeljuje mlade lepotce. FOTO: Fame

Obtožujejo me, da se srečujem samo z mlajšimi moškimi, v resnici pa so oni edini, ki me sploh povabijo kam,″ je nedavno izjavila že 57-letna igralka Sharon Stone. ″Moških mojih let sploh ne pristopijo več k meni.″

In očitno je vse to res. V fotografske objektive so jo namreč pred časom ujeli, kako se je na plaži Venice Beach objemala in poljubljala z argentinskim fotomodelom Martinom Mico, ki šteje nič več in nič manj kot 27 let.

Sharon in Mica, nekdanji študent inženirstva, sta se spoznala v začetku maja, med ekskluzivno zabavo v brazilskem Sao Paulu.

Dejstvo je, da se vse več moških, ki so mlajši od 30 let, zapleta v razmerja s starejšimi ženskami. Zakaj je to tako popularno? Verjetno zato, ker so starejše ženske veliko bolj izkušene od mlajših, so bolj samozavestne, vedo kaj hočejo in kako to doseči, so manj ’dramatične’, ni jih potrebno ’vzdrževati’, saj imajo že lastne vire dohodkov in jih ni potrebno razvajati, z njimi se je lažje pogovarjati, njihovo telo pa je že popolnoma razvito, z vsemi potrebnimi oblinami.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578