Moskisvet.com
Teja se z bujnim oprsjem res ne more pohvaliti, je pa res, da so Janiju njene 'breskvice' povsem všeč.

Novice

Jani ne mara Tejinih 'breskvic'?!

U.S.
24. 04. 2013 10.42
33

Med nedavnim enodnevnim potepom po slovenski obali – pri napornem tempu, ki ga imata, glede na to da se pripravljata na otvoritev svojega prvega večjega projekta – sta se Teja Perjet in Jani Jugovic pošteno zabavala. Ko sta opravila s poslovnimi obveznostmi, sta si privoščila kosilo in sprehod ob obali. In tako je nastala tudi fotografija, pod katero je Teja potožila svojim oboževalcem, da ima Jani raje večje prsi.

Kaj je v resnici na tem, je zanimalo tudi nas, zato smo Janija Jugovica poklicali in govorice preverili iz prve roke. "Tejine prsi nikakor niso premajhne. (smeh) Meni so zelo všeč. Zame ima zelo lepe prsi. Lahko bi rekel celo, da so idealne. Meni osebno je itak ta obsedenost z velikimi joški smešna in to, da nekateri merijo seksualnost žensk preko njihovega oprsja, je totalno absurdno," nam je zaupal Jani, ko smo mu namignili, da se po spletu govori, da so Tejine breskvice baje premajhne zanj.

Za en dan sta skočila na slovensko obalo.
Za en dan sta skočila na slovensko obalo. FOTO: Facebook

Pravi, da ni tipičen moški

"Meni so všeč takšne prsi, ki nekako stojijo na svojem mestu. Če poznate zakon fizike, je torej povsem jasno, da so to tiste ta manjše. Nisem oboževalec umetnih prsi in tudi ničesar drugega 'sfejkanega'. Če sem čisto iskren, sem veliko bolj mahnjen na bradavičke," nam je zaupal tekmovalec, ki je v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa navdušil s svojimi kuharskimi veščinami, obenem pa je tam spoznal tudi ljubezen svojega življenja.

In kaj pri dekletu najprej opazi?

"Meni nikoli pogled ne uide najprej na dekolte, tako da tukaj ne spadam v tisto kategorijo tipičnih moških. Punce, ki se nekako bohotijo s tem, so mi smešne in dajejo vtis, kot da nimajo drugega pokazati. Prva stvar, ki jo opazim pri punci, so ponavadi oči in usta, če mi je to všeč, grem pa naprej," nam je še zaupal izvrsten kuhar, ki pravi, da mora dekle, da ga očara, izžarevati neko posebno energijo in biti najprej zadovoljna sama s sabo.

"Moje so baje premajhne," je svojim oboževalcem zaupala Teja Perjet.
"Moje so baje premajhne," je svojim oboževalcem zaupala Teja Perjet. FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626