Moskisvet.com
Taylor Rousseau Grigg

Novice

Umrla je slavna vplivnica, stara je bila samo 25 let

E.R.
09. 10. 2024 01.00
1

Na TikToku je imela več kot 1,3 milijona sledilcev, umrla pa je le mesec dni po svojem 25. rojstnem dnevu.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

TikTokerka Taylor Rousseau Grigg, katere profil na družbenem omrežju spremlja več kot 1,3 milijona ljudi, je umrla zaradi neznane bolezni v starosti 25 let, je sporočil njen mož Cameron.

"Lansko leto se je Taylor soočila z večjo bolečino in trpljenjem kot večina ljudi v življenju. Pa vendar je bila še vedno tako lahka in je vedno prinašala veselje vsem okoli sebe," je Cameron zapisal na Instagramu in dodal, da je bila Taylor darovalka organov in da upa, da bo s tem komu rešila življenje: "Oklepam se dejstva, da vem, da se bova še videla! In da bova lahko preživela vso večnost skupaj!"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Vzrok njene nenadne bolezni ni znan, njene zdravstvene težave pa so se začele kmalu po poroki avgusta lani. TikTokerka, ki je pred dobrim mesecem praznovala 25. rojstni dan, ni razkrila, za kakšno bolezen gre, saj ni želela nasvetov svojih sledilcev, kako bi jo ozdravila.

"Počutim se, kot da se moram boriti, da živim, da sem tukaj," je dejala Taylorjeva v videu, objavljenem pred komaj dvema mesecema.

Zaradi njenega nenadnega odhoda je Cameron ustanovila GoFundMe za kritje zdravstvenih in pogrebnih stroškov. Preostanek denarja bo namenjen humanitarni organizaciji, ki bo nosila Taylorjevo ime.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607