Moskisvet.com
Tanja Savić

Novice

Tanja z novimi silikoni?

N.J.
24. 01. 2014 15.44
11

Srbska pevka Tanja Savić sicer še nikoli ni javno spregovorila o tem, ali si je dala kirurško povečati svoje oprsje ali ne. Kljub temu, da nikoli ni priznala, pa njeno oprsje postaja že 'sumljivo veliko', zaradi česar so vse pogostejša tudi namigovanja o posegu ...

Tanja Savić
Tanja Savić FOTO: Facebook

Priljubljena srbska pevka Tanja Savić se nekaj časa sedaj ni pojavljala v medijih. Kot poroča srbski Alo, naj bi bila turbofolk diva nezadovoljna s svojim že tako umetnim oprsjem, zato naj bi si ga dala 'privzdigniti' in popraviti. "Tanja si je dala kirurško povečati oprsje. Po določenem času ni bila več zadovoljna s svojimi vsadki, zato si je dala oprsje ponovno popraviti," piše srbska stran.

Tanja, ki je v tem času, ko se ni pojavljala v javnosti izgubila tudi nekaj kilogramov, ki so se ji nakopičili med drugo nosečnostjo, je med ljudi znova stopila, ko je prišla na snemanje Grand šova, na snemanju pa naj bi vsi komentirali njene prsi.

No, povezavo do objave srbske strani o njenem domnevno silikonskem oprsju je Tanja objavila tudi na svojem Facebook profilu, sodeč po komentarjih njenih znancev in oboževalcev pod povezavo pa bi lahko sklepali, da pevka ni podlegla nožu lepote, temveč si je zgolj omislila t.i push-up modrček ....
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578