Moskisvet.com
Seks na plaži

Novice

Ups, tale seks se je pa slabo končal!

S.C.
31. 07. 2012 08.02
5

Mlada zaljubljenca iz Srbije, ki z razlogom ne želita biti imenovana, sta si pred kratkim privoščila avanturo, ki ju je skoraj stala življenja. Med seksom v avtu sta namreč zgrmela v jarek.

Seks na plaži
Seks na plaži FOTO: iStockphoto

Med vožnjo je mlada zaljubljenca iz srbskega mesta Bor očitno tako prevzela strast, da sta avtomobil parkirala kar ob robu ceste in se predala užitkom, poroča Telegraf. Žal pa nista bila pozorna, da je tik pod cestiščem poligon, kjer se policisti in vojaki urijo v streljanju, ob njem pa jarek, obdan z železno ograjo, visoko približno tri metre. Kaj se je točno dogajalo v avtu, bo ostala večna skrivnost, a govori se, da naj bi se v navalu strasti mladi par popolnoma prepustil užitkom, zaradi česar se je avto premaknil, zgrmel v jarek in sredi poligona končal na strehi.

Toda kljub temu, da je nesreča vse prej kot nedolžna, sta jo zaljubljenca na srečo odnesla le z lažjimi poškodbami, železni količki na ograji so namreč prebili avtomobil deset centimetrov on njiju, kar ju je rešilo gotove smrti. Mladenič je bil pri zavesti, zato je lahko poklical reševalce, zlobni jeziki pa se sprašujejo, ali jima je tik pred nesrečo uspelo dokončati začeto.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607