Moskisvet.com
Lindsey Vonn v bikiniju - 2

Novice

Lindsey Vonn, kot je nismo vajeni videti!

J.V.
03. 09. 2015 07.53
31

Največja tekmica naše Tine Maze zadnje dni uživa v vroči Mehiki, kjer pa kljub poškodbi noge ni pozabila na telovadbo. 30-letnica, ki je že nekaj časa samska, je v kopalkah pokazala svoje natrenirano telo in verjetno marsikdo njenega poškodovanega gležnja sploh ni opazil.

Lindsey Vonn v bikiniju - 2
Lindsey Vonn v bikiniju - 2 FOTO: Instagram

V začetku preteklega meseca si je Lindsey Vonn med pripravami na Novi Zelandiji zlomila kost v gležnju. In čeprav gre za lažjo poškodbo od njenih preteklih, je pred slavno smučarko kljub temu nekaj tednov okrevanja, kar pa ne pomeni, da jih bo preživela doma.

Skupaj s prijateljicami je Lindsey odpotovala v Mehiko in prijetno združila s koristnim, saj tudi na dopustu najde čas za trening.

Tako kot ostale smučarke smo tudi Lindsey Vonn vajeni videti v športni opravi in zato je bilo pravo presenečenje, ko je na svoj Facebook profil objavila fotografijo, na kateri pozira v bikiniju. Nizke hlačke so razkrile njen do popolnosti izklesan trebuh in želimo si, da bi jo v takšni seksi opravi lahko občudovali večkrat.
 

 
 

 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578