Moskisvet.com
image (28)

Novice

Pravi, da je bil to njen prvi 'topless' ... Bilo jih je še več!

N.J.
07. 06. 2013 14.17
1

"Moj prvi topless na morju na Sardiniji, pred kakšnim letom," je na svojem Twitter profilu šaljivo zapisala Elisabetta Canalis in poleg objavila fotografijo sebe, ko je bila še otrok. No, danes je lepotička povsem drugčna - odrasla je v zapeljivo žensko, ki živi v Los Angelesu.

To ni prvič, da je Elisabetta Canalis objavila svojo fotografijo iz otroštva. To je storila tudi na materinski dan, ko je objavila fotografijo svoje mame, ko jo je hranila za mizo. Kakor koli že, pa se je Elisabetta razvila v super postavno žensko z zapeljivimi oblinami. In takšno jo imamo radi!

Igralka, voditeljica, manekenka, showgirl ...

Elisabetta je svojo kariero začela kot 'showgirl' na italijanski televiziji. Med leti 1999 in 2002 je tako zabavala v oddaji Striscia la Notizia na programu Canale 5, odigrala pa je tudi nekaj manjših filmskih vlog - na primer v Deuce Bigalow: European Gigolo in Virgin Territory. Nastopala je tudi v drugih šovih, vodila oddaje, prireditev in festivale, med drugim tudi Sanremo leta 2012. Preizkusila pa se je tudi v manekenskih vodah. Leta 2003 se je fotografirala gola za Max koledar, sicer pa je obraz posodila številnim modnim in drugim znamkam. Pozirala pa je tudi za mnoge revije, med drugim za španski Vogue, arabski Harper's Bazaar, Vanity Fair, La Gazetta dello Sport itd.

Zgodil se je Clooney

Kar se tiče osebnega življenja, je Alessandra postala slavna predvsem zaradi zveze z ameriškim filmskim igralcem Georgem Clooneyjem, s katerim sta bila skupaj 18 mesecev. Junija 2011 sta se razšla, kasneje pa ji je družbo delal tudi zvezdnik šova Jackass - Steve-O, s katerim sta po samo štirih mesecih zaradi njegove odvisnosti prekinila razmerje.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549