Moskisvet.com
image (28)

Novice

Njene bujne prsi gnetel vsem na očeh!

N.J.
03. 10. 2014 14.30
5

Po koncu zveze z italijanskim nogometašem Andreo Pirlom, je za Deborah Roversi nastopilo težko obdobje. A kot kaže, je čas prebolevanja že mimo.

Paparaci so jo nedavno ujeli na počitnicah z novim 'prijateljem', poslovnežem Alessiom Albinijem. Tekom poletja je Deborah Roversi lepo oblikovala svojo postavo in na ogled postavila svoje oprsje. Prav nič ne bi bilo nenavadnega, če ne bi prsi razkazovala celo med masažo, ki si jo je privoščila na plaži. Roke, ki so se 'sprehajale' po njenem telesu pa niso bile roke novega spremljevalca.

Roversijeva in Andrea Pirlo sta bila poročena od leta 2001 in imata skupaj dva otroka. Sin Niccolò se jima je rodil leta 2003, tri leta kasneje pa sta povila še hčerko Angelo. Italijanski vezist se je nato zapletel v ljubezensko afero z Valentino Baldini, žensko, ki jo je spoznal v golf klubu, nato pa je sledila za Deborah boleča razveza.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578