Moskisvet.com
Velika zadnjica - 1

Novice

Tako velika, da je med počepom eksplodirala!

N.J.
17. 12. 2015 08.00
38

Predvsem zadnje leto v ospredje prihajajo vse bolj obilne, okrogle zadnjice. Nekatere ženske se trudijo polnost doseči s počepi in vadbo, druge si omislijo zadnjične vsadke, tretje kombinirajo oboje. In kot kaže, kombinacija obojega ni najboljša.

Serena Beaford, ki je zaslovela predvsem po zaslugi svojih oblin, se je letos poleti znašla v težavah. Ko je delala počepe, je menda zaslišala glasen pok, sledila je neizmerna bolečina in Sereno so odpeljali v bolnišnico. Kot so ugotovili, so ji počili zadnjični vsadki, medtem ko je izvajala počepe.

Sledile so operacije in Serena si je opomogla. Po tragediji je obrnila ploščo: nič več ne zagovarja vsadkov, temveč dekleta spodbuja, da cilj dosežejo z vadbo in prehrano.

Mnogi za ta in temu podobne primere krivijo moške, češ da so naša pričakovanja nerealna. A dekleta, če to berete, zapomnite si: že res, da so nam všeč zadnjice. A lepe, zaobljene in naravne. Nič ekstremnega.

 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578