Moskisvet.com
Tako to počnejo bogati Rusi

Novice

Tako to počnejo nesramno bogati Rusi!

N.J.
31. 03. 2016 07.49
26

Pomlad je čas, ko se odvijajo številne poroke. Če mnogi s težavo zberejo dovolj denarja za izvedbo tega dogodka, se nekateri s financami preprosto ne obremenjujejo. Poglejte si posnetek poroke bogatega Rusa, ki je pristal na spletnem kanalu YouTube.

26. marca se je v Moskvi odvijala poroka sina ruskega milijarderja Mihaila Gutseriyeva, ki so jo mnogi poimenovali kar 'poroka leta'. Na prireditvi so nastopile številne znane osebnosti, med drugim Jennifer Lopez, Sting, Patricia Kaas, Enrique Iglesias in Alla Pugacheva. Nevesta je imela oblečeno obleko s kar 12 kilogrami diamantov, prostor, kjer se je odvijala zabava, pa je bil v cvetju. Ob tej priložnosti so stavbo, kjer se je odvijal dogodek, varovali policisti, oboroženi z brzostrelkami. Ves čas so bili prisotni tudi gasilci.

Mikhail Gutseriev je sicer lastnik Russneft, je njegov dohodek za leto 2015 pa je ocenjen na 2,5 milijarde dolarjev. Po Forbesovi lestvici je med 20 najbogatejšimi ljudmi v Rusiji.

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549