Moskisvet.com
image (28)

Novice

Auč! Mož varal, ljubica nastradala!

N.J.
05. 08. 2014 13.13
37

Že res, da je zanimivo in razburljivo imeti ljubico, vsa tista skrivanja in zmenki pa grešnika napolnijo z veliko mero adrenalina. A ob razkritju se lahko vse spremeni v pravo nočno moro.

Verjetno ni hujšega, kot je razjarjena žena oziroma partnerka. In če ta sreča ljubico svojega dragega ... se lahko zgodi marsikaj.

Na Kitajskem se je ravno zaradi ljubice sredi belega dne vnel krvav pretep. Neka ženska je v zasedi pričakala partnerjevo domnevno ljubico. Skupaj s prijateljicami so jo napadle, jo slekle, vlekle za lase, brcale, zmerjale in jo pretepale s pestmi. Zgodilo se je pred vhodom v trgovino z elektrotehniko, poleg pa je stal tudi varnostnik, ki pa je očitno ocenil, da se je bolje neumešavati v ženske prepire in za trenutek 'pozabil', kaj je njegovo delo.

Ko je gruča podivjanih žensk prenehala z napadom, je dekle ostalo na tleh brez majice in okrvavljeno. Pomagal ji ni nihče, fotografije pa so pristale na spletu. Ne upamo si pomisliti, kaj vse še čaka partnerja doma ...
 

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549