Moskisvet.com
rus

Novice

Tako se Rus izživlja nad mladimi dekleti

N.J.
29. 04. 2016 10.51
36

Pripravljene so se sleči do golega, lizati podplate njegovih umazanih čevljev, v perilu čistiti njegov avtomobil. Nekateri posamezniki so bili pripravljeni celo ustreliti psa. In razlog? Mladi Rus jim v zameno za ponižanje ponudi določen znesek denarja.

Posnetki, ki jih Grigory Mamurin objavlja na spletnem kanalu YouTube, so dokaz, da so nekateri za denar pripravljeni storiti marsikaj in prestopiti vse meje.
rus
rus FOTO: YouTube

Grigory se na ta način, da ljudem ponudi določen znesek, v zameno pa zahteva, da se na določen način ponižajo ali storijo kaj popolnoma nečloveškega, zabava. 

Ljudi, ki so pripravljeni storiti marsikaj, najde kar na ulici, med mimoidočimi. Denar jim ponudi že ob samem in jim ga izroči v roko, vsota pa je običajno okoli 2.000 evrov.

V enem izmed videov je tako raziskoval, za kolikšno vsoto bi bili ljudje pripravljeni ubiti nedolžnega psa. Večini se je pes smili, a nek Rus je vseeno pritisnil na petelina. Pištola ni bila nabita, Grigory pa je moškemu nato povedal, da gre za skrito kamero.

KOMENTARJI (36)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549