Moskisvet.com
Odkar je samska njenim vročim fotografijam ni videti konca.

Novice

Tako se je maščevala bivšemu ...

J.V.
26. 07. 2013 14.27
0

Britanska manekenka in igralka Helen Flanagan že nekaj časa služi denar s seksi fotografijami posnetimi za naslovnice številnih revij in za svoje družabno omrežje Twitter. Pred nekaj dnevi je bujna lepotička objavila novo serijo vročih utrinkov, na katerih le malo prepušča domišljiji. Starleta z najlepšim oprsjem na Otoku se je pred objektiv postavila v seksi pozah in tako znova razveselila svoje moške oboževalce.

Odkar je samska njenim vročim fotografijam ni videti konca.
Odkar je samska njenim vročim fotografijam ni videti konca. FOTO: Instagram
Britanska lepotica Helen Flanagan je bila vedno zelo velikodušna kar se tiče razkazovanja njenih ženskih čarov, odkar se je 22-letnica pretekli mesec razšla z njenim dolgoletnim fantom Scottom Sinclairom, pa se zdi, da so njene fotografije postale še bolj provokativne. Helen na njih namreč le malo prepušča domišljiji, glede na to, da je pred kratkim priznala, da bi se rada z nogometašem pobotala, pa je morda to njen način, da bi mu pokazala kaj zamuja.

Bi se rada maščevala bivšemu?
Bi se rada maščevala bivšemu? FOTO: Instagram

Postala najbolj seksi Britanka

Helen, ki ji je pred nekaj meseci priljubljena moška revija podelila naziv najbolj seksi Britanke in jo uvrstila na svoj seznam 100. najbolj seksi žensk na svetu, je že nekaj časa v strahu, da se bodo na spletu pojavile njene gole fotografije. V njeno hišo so namreč pred nekaj tedni vlomili nepridipravi, ji grozili, na koncu pa odnesli tudi njen mobilni telefon, na katerem so bile fotografije, ki jih je pošiljala svojemu fantu. "Helen je zmrazilo, ko je pomislila, da bi lahko njena sporočila in seksi fotografije pristale na internetu. Tega si resnično ne želi,“ je za medije povedal njen prijatelj. Glede na razgaljene fotografije na njenem Twitterju, pa smo prepričani, da na ukradenih fotografijah ne bomo videli nič novega.

Prevaral jo je

Igralkina romanca s Scottom Sinclairjem se je končala potem ko ga je zalotila med pošiljanjem seksi sms sporočil. Spoznanje je Helen zelo potrlo in parček se je po štirih letih skupaj razšel. "Helen je že tako zelo krhka oseba, zadnji teden pa jo je pustil nevarno blizu roba. To bi lahko uničilo vsakega, kaj šele Helen,“ je povedal vir, medtem ko je Scott afero zanikal in dejal, da je sporočila pisal njegov prijatelj.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578