Moskisvet.com
image (28)

Novice

Tako jih razkazuje samo ona

J.V.
14. 06. 2013 12.26
5

Televizijska voditeljica Lizzie Cundy je ena izmed številnih slavnih osebnosti, ki se te dni mudijo v Franciji, kamor jih je povabila bogata dedinja in starleta Tamara Ecclestone. 45-letna zvezdnica je izkoristila priložnost in paparacem znova na pladnju postregla svoje obline. Na balkonu njenega hotela v francoski riveri, se je Lizzie nastavila v provokativni rdeči obleki z dekoltejem, ki ga lahko vidimo le pri njej!

Potem ko se je Lizzie Cundy še pred nekaj tedni v tangicah nastavljala sončnim žarkom v Cannesu, se je tokrat v Francijo vrnila zaradi velikega poročenga slavja bogate dedinje Tamare Ecclestone, hčerke lastnika Formula 1, Bernija Ecclestona. Priprave na poroko je Lizzie izkoristila tudi za sončenje na njenem balkonu. Da bi poudarila svoje obline in se pohvalila, da pri 45 letih še vedno izgleda hudo dobro, je televizijska voditeljica zlezla v kratko rdečo obleko z izrezanimi deli, ki so razkrivali spodnji del njenega razgaljenega oprsja. Glede na to, da Lizzie pod obleko ni nosila modrčka, njeno oprsje kot kaže še vedno zelo dobro kljubuje gravitaciji oziroma si ga je dala zvezdnica kirurško izpopolniti.

Poroka, ki naj bi očeta Formule 1, stala kar 15 milijonov funtov, je na riviero privabila številna slavna imena, poročno slavje pa traja že pet dni. Potem ko je parček v torek dahnil usodni da, sta se skupaj z njunimi 150 povabljenimi gosti včeraj zabavala na plaži. Divje in razuzdane zabave se je udeležila tudi Lizzyie ki je s Tamaro zelo dobra prijateljica že nekaj let in zato ni bilo nobeno presenečenje, da se je uvrstila na seznam svatov. Ti so nastanjeni v 73 sobah najbolj luksuznega hotela tam.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578