Moskisvet.com
image (28)

Novice

Vsaj tokrat bi jih lahko držala skupaj!

N.J.
12. 09. 2013 08.00
6

Cecilia Rodriguez se je fotografirala v poročnih oblačilih. In če se je tako močno trudila, da ji ne bi iz dekolteja poskočilo oprsje, je pozabila, da mora noge (vsaj med fotografiranjem) tiščati malce bolj skupaj ...

Cecilia Rodriguez, manj znana sestra Belen Rodriguez, se je pred kratkim fotografirala v poročni obleki.

Medtem, ko je z rokama skrbno tiščala zgornji del obleke, da ji ne bi bujno oprsje prekomerno vzkipelo, pa je pozabila na to, da k damskemu obnašanju sodi tudi tiščanje nog skupaj.

Ali je mednožje pokazala namenoma ali ponesreči, ne vemo, dejstvo pa je, da je s svojim početjem pritegnila pogled marsikoga. In prav to je bil tudi njen namen, kajti fotografirala se je z namenom, da bi promovirala dogodek 'Ti sposo', ki se bo odvijal v Ercolanu, italijanskemu mestu v bližini Neaplja.

Slekla se je že ...

Cecilii nastavljanje fotografskim objektivom ni tuje. Nedolgo nazaj se je namreč slekla za koledar For men 2013, kljub nasprotovanju starejše sestre Belen. Tako je nastalo 12 osupljivo seksi fotografij, na katerih Cecilia ponosno razkazuje svoje obline in dokazuje, da je enakovredna, če ne celo boljša od svoje sestre.

 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549