Moskisvet.com
image (28)

Novice

Tako je proslavila ...

J.V.
17. 01. 2014 20.08
9

Po poročanju britanskega medija The Sun je najbolj seksi kos ženskega spodnjega perila nedolgo nazaj praznoval 100. rojstni dan. Praznoval ga je sicer že leta 2004, 2006 in 2007, toda to ni pomembno. Bolj pomembne so seksi fotografije, ki jih je posnela britanska lepotička Helen Flanagan in z njimi proslavila rojstni dan modrčka. Zelo primerno glede na to, da ima zvezdnica menda najlepše oprsje na Otoku.

Britanska manekenka Helen Flanagan je bila v začetku letošnjega leta izbrana za Britanko z najlepšim oprsjem, laskavi naziv, ki ga je od razglasitve tudi večkrat znova potrdila. Pred kratkim je v zapeljivem spodnjem perilu pozirala za editorial '100 year of bra', ki so ga posvetili stoti obletnici modrčka. Zvezdnica je na svoje obline očitno zelo ponosna in nič je ne bo osrečilo bolj, kot če z njimi okrasite tudi stene svojega doma. V ta namen je Helen izdala koledar za leto 2014, svoje najbolj intimne predele pa prekrila le z rokami. Britanski tabloid Mirror je napovedal, da bo koledar v razprodan v rekordnem času, na prodajne police pa prihaja v času božičnih praznikov. "Imam najboljše prsi na svetu, neverjetne so. Obožujem svoje obline," pravi 22-letnica. Ima prav?
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616