Moskisvet.com
Seks

Novice

Tako je kričala med seksom, da ...

N.J.
30. 10. 2014 14.26
5

Ženska se je z ljubimcem predajala strastem v garaži. Vse bi bilo še nekako v redu, če ne bi dekle tako kričalo, da je zmotilo vso sosesko ...

Seks
Seks FOTO: iStockphoto

Ženska in njen ljubimec sta seksala v zgodnjih popoldanskih urah v garaži v predmestju Senigallie, mestu v italijanski provinci Ancona. A nekaj sosedov je tako motilo njeno glasno stokanje, da so se odločili stvari narediti konec in so prekinili njun divji seks.

Ni bilo prvič

Pred dvema letoma je bila ista ženska sicer že predmet debat njenih sosedov. Takrat je bil za sosede veliko preglasen seks z njenim možem (in ne tokratnim ljubimcem), saj je sredi noči menda tako glasno vpila, da nihče ni mogel spati. Tedaj so zakonca sosedje večkrat že opozorili, naj bosta malo bolj tiha, a se za opozorila nista zmenila. To problematiko so nato obravnavali celo na sestanku stanovalcev z upravnikom in par je moral obljubiti, da bo seksal tiše ter da se bo predvsem v poletnih mesecih, ko so okna stanovanj večinoma odprta, izogibal glasnemu vpitju.

Čeprav med seksom z možem ni več tako vpila, se je med spolnim odnosom z ljubimcem očitno spozabila. Ljubimca sta uspela prepričati sosede, ki so prekinili njuno občevanje, da ju niso prijavili policiji, obvestili pa bodo menda (spet) upravnika. Verjetno pa to ženske niti ne obremenjuje tako, kot to, kako naj vse skupaj razloži svojemu možu.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578