Moskisvet.com
Luis Felipe Scolari

Novice

Tako bodo osvojili nogometno prvenstvo!

M.K.
12. 04. 2014 16.27
1

Do svetovnega prvenstva v nogometu nas ločita še slaba dva meseca in Brazilci so bolj kot kadarkoli prej odločeni, da bodo na domačem terenu osvojili naslov najboljšega nogometnega moštva na planetu. Da jim slučajno kaj ne bi pokvarilo načrtov, je selektor Luis Felipe Scolari svojim varovancem do nadaljnega prepovedal »akrobatske spolne odnose«.

Brazilska nogometna reprezentanca
Brazilska nogometna reprezentanca FOTO: Reuters
Selektor brazilske nogometne izbrane vrste Luis Felipe Scolari je odločen, da bodo njegovi varovanci na domačem svetovnem prvenstvu osvojiti naslov najboljših na planetu. Za to, da bodo zastavljen cilj z gotovostjo dosegli, bo naredil vse, ampak res čisto vse! O tem priča tudi niz pravil selektorja, ki naj bi svojim varovancem med drugim prepovedal preveč divji seks. Med akrobatskimi spolnimi položaji bi se kateri izmed nogometašev namreč lahko poškodoval, tega pa brazilska reprezentanca ne želi tvegati.

Nekateri položaji so preveč akrobatski

»Nogometašem pred in med svetovnim prvenstvom nihče ne brani, da imajo spolne odnose, a ti ne smejo biti preveč divji. So namreč določeni položaji in tehnike, ki bolj kot na seks spominjajo na cirkuške akrobatske točke in teh igralcem ne dovolim, saj bi se lahko poškodovali,« je Scolari dejal na enem izmed nedavnih srečanj selektorjev reprezentanc v Lizboni.

Luis Felipe Scolari
Luis Felipe Scolari FOTO: Reuters
S seksom nima težav, a le, če ni predivji

Če se bo Brazilija uvrstila v veliki finale, ki bo na sporedu 13. julija, bodo nogometaši med mondialom kar 49 dni v kosu obkroženi s samimi moškimi, zato je normalno, da si bodo vmes zaželeli ženskega mesa. Scolari je jasen, da nima nič proti seksu med prvenstvom, a mora biti ta miren. V eni izmed četrti mesta Granjy Comary v bližini Teresopolisa na jugovzhodu Brazilije, kjer bodo v času prvenstva bivali nogometaši brazilske izbrane vrste, bo imel vsak izmed njih svojo sobo, zato bodo lahko prosti čas med prvenstvom po besedah Scolarija brez težav »preživljali z ženo, ljubico, prijateljico ali prostitutko« – če le ne bodo pretiraval v posteljnih veščinah.

Kako bo nadzoroval fante?

Scolari ni natančneje opredelil, na katere položaje je mislil, ko je govoril o akrobatskem seksu, zato si lahko to 'kategorijo' vsak predstavlja po svoje. Je morda mislil klasični misijonarski položaj namesto seksa na pomivalnem ali pralnem stroju? Tiho zibanje v snu namesto divjega skakanja pod tušem? Kdo ve, prav tako pa nas ob tem bega tudi vprašanje, kako misli Scolari nadzorovati svoje varovance, da res ne bodo predivje seksali? Jasno pa je eno: legendarni strateg je Brazilce že pospremil do naslova svetovnih prvakov leta 2002, kar pomeni, da se spozna na taktiko in pasti, ki prežijo na poti do naslova, zato ni vrag, da ne bi vedel, kako se stvari lotiti.

Selektor brazilske nogometne reprezentance Luis Felipe Scolari je jasen: "Seks dovoljen, a samo miren!"
Selektor brazilske nogometne reprezentance Luis Felipe Scolari je jasen: "Seks dovoljen, a samo miren!" FOTO: Reuters

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578