Moskisvet.com
image (28)

Novice

Tajnica 'najrevnejšega' predsednika gola!

N.J.
31. 01. 2014 08.56
68

Tajnica najbolj revnega predsednika na svetu, predsednika Urugvaja, se je odločila za drzno potezo. Gola je pozirala za argentinsko revij Noticias, njene seksi fotografije pa so sprožile val komentarjev in kritik.

Četudi urugvajski predsednik José Alberto "Pepe" Mujica Cordano velja za najbolj revnega predsednika na svetu, ima ob sebi nekaj, kar mu zavidajo tudi najbogatejši predsedniki. Vročo tajnico Fabiano Leis, ki se je nedavno odločila svoje obline nastaviti tudi profesionalnim fotografom za argentinsko revijo Noticias ter tako svoje čare deliti s celim svetom.

33-letnica, ki o svojem delodajalcu nima povedati ene slabe stvari, je bila nad odzivi ljudi na fotografije šokirana. Dejala je, da je neodobravanje nekaterih kljub vsemu ne bo odvrnilo od tega, da v prihodnosti ne bi nadaljevala z izgradnjo kariere fotomodela, dodaja pa tudi, da se želi preizkusiti v plesnih vodah.

 

KOMENTARJI (68)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616