Moskisvet.com
Alen Halilović

Novice

Svetovni mediji o Alenu: "On je mini Messi!"

N.J.
29. 03. 2014 07.00
15

Mladi igralec hrvaškega nogometnega kluba Dinamo je nedavno podpisal petletno pogodbo s špansko Barcelono. Čeprav bo 17-letnik do konca sezone ostal na Maksimisu, sta transfer potrdila oba kluba, tako Dinamo kot Barcelona in kot kaže, Alena čaka svetla prihodnost.

17-letni Alen Halilović je nedavno podpisal petletno pogodbo z Barcelono, v katalonsko prestolnico pa naj bi selil po koncu letošnje sezone. Zaigral bo v Barceloni B, kjer se bo boril za preboj v elitno ekipo.

Novico o transferju Alena v Barcelono je objavila stran 101GreatGoals, Alena pa so pohvalili tudi na strani Goal.com, kjer so ga poimenovali kar za 'čudežnega otroka' in 'mini Messija'."Nič nenavadnega ni, da sta se Real in Manchester tako borila za talentiranega nogometaša Dinama. Barcelona je bila hitrejša in uspelo jim je pregovoriti Alena, da podpiše pogodbo z njimi," poroča stran. O mladem upu pa so se razpisali tudi v španskem dnevniku Marca, kjer so v naslovu zapisali: "Barca objavila transfer Halilovića." Barcelona naj bi za mladega nogometaša odštela 2,2 milijona evrov.
 

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578