Moskisvet.com
Posiljevalec

Novice

Štiri pohotnice posilile 19-letnika

U.S.
11. 04. 2013 09.09
78

Prebivalce največjega mesta v Kanadi te dni pretresa velik škandal. 19-letni mladenič je policiji prijavil, da so ga proti jutru napadle štiri ženske, stare okoli 30 let, ki so ga slekle in spolno obdelale. Travmatične izkušnje, zagotavlja, ne bo pozabil nikoli.

seks
seks FOTO: Thinkstock
Kot trdi 19-letnik iz Toronta, njegova identiteta za zdaj ostaja skrivnost, se je v enega izmed nočnih klubov prišel zgolj zabavat, kot to počne vsak konec tedna. Nakar so mu štiri ženske, ki jih je povsem naključno spoznal, ponudile prevoz do doma. Mladenič, utrujen od večurnega plesa, je povabilo sprejel in se nič hudega sluteč podal v avanturo z neznankami.

Obupani 19-letni mladenič iz Toronta je zlorabo prijavil policiji, ki neznane storilke še išče.
Obupani 19-letni mladenič iz Toronta je zlorabo prijavil policiji, ki neznane storilke še išče. FOTO: iStockphoto

Odpeljale so ga na samo

Ženske, očitno željne nove spolne avanture, so mladeniča namesto domov odpeljale na zapuščeno parkirišče, kjer so ga spolno napadle in ga posilile, trdi prestrašen fant, ki se 30-letnicam nikakor ni mogel upreti. Ko so svojo potrebo potešile, so se s svojim srebrnim avtomobilom odpeljale v neznano.

Žrtve so tudi moški

Čeprav se mnogim zdi nenavadno, policijski detektiv Thomas Ueberholz trdi, da so tovrstni napadi na moške vse pogostejši. "Čeprav v družbi še vedno vlada prepričanje, da so žrtve napadov večinoma ženske, opažamo, da so vse pogosteje tarča napada tudi moški," je o nedopustnem ravnanju posameznic povedal Ueberholz, ki vsakršno nasilje ostro obsoja.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (78)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616