Moskisvet.com
Samsung Galaxy Z Flip6 in Galaxy Z Fold6

Novice

Oglas

Ste prepričani, da so podatki na vašem telefonu resnično varni?

PR
20. 08. 2024 05.00
0

V današnjem digitalnem svetu je zaščita osebnih podatkov postala ključnega pomena. Tehnološki napredek nam prinaša številne prednosti, hkrati pa odpira vrata tveganjem, kot so vdori v zasebnost in kraja podatkov. Podjetje Samsung, ki je zavezano k zaščiti svojih uporabnikov, ponuja vrsto naprednih funkcij za zagotavljanje varnosti podatkov.

Zasebna delitev s funkcijo Quick Share

Ena izmed glavnih funkcij, ki zagotavlja varnost vaših podatkov, je Zasebna delitev s Quick Share. Ta funkcija omogoča, da svoje datoteke delite le z izbranimi prejemniki, in tako poskrbite, da datoteke  ostanejo popolnoma šifrirane in zaščitene. Poleg tega lahko z zasebno delitvijo nastavite dovoljenja za dostop do datotek, vključno z omejitvijo njihovega trajanja, možnostjo branja brez prenosa ali celo preprečitvijo ustvarjanja zaslonskih slik. Tako imate popoln nadzor nad svojimi podatki in deljenjem le-teh.

Zasebna delitev omogoča varno in preprosto deljenje vsebine, hkrati pa lahko delite do 20 datotek s skupno velikostjo do 200 MB. Seveda so vse vaše datoteke ob souporabi varne in v celoti šifrirane, za kar poskrbi tehnologija šifriranja, ki temelji na veriženju podatkovnih blokov.

Zasebna delitev s Quick Share
Zasebna delitev s Quick Share FOTO: Arhiv naročnika

Izboljšana zaščita podatkov s šifriranjem od začetka do konca

Samsung s svojo funkcijo Izboljšana zaščita podatkov še dodatno poskrbi za varnost. Funkcija, ki je na voljo na napravah Galaxy od serije S24 naprej, omogoča šifriranje podatkov od začetka do konca (E2EE), kar pomeni, da so vaši podatki varni tudi med prenosom v oblažni storitvi Samsung Cloud. Tako se lahko izognete tveganjem, ki jih prinašajo vdori v strežnike ali kraja podatkov.

Izboljšana zaščita podatkov
Izboljšana zaščita podatkov FOTO: Arhiv naročnika

Nove naprave Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6

Poleg naprednih varnostnih funkcij, Samsung navdušuje tudi z najnovejšimi modeli svojih zložljivih telefonov, Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6. 

Galaxy Z Flip6 združuje eleganco in tehnično dovršenost v eni napravi. Njegov prepogljivi zaslon ima kompaktno obliko in se popolnoma prilega v vsak žep, ko pa ga odprete, se razkrije velik zaslon. Idealen je za gledanje videoposnetkov, brskanje po internetu in večopravilnost. Napredni procesor omogoča hitro in brezhibno delovanje aplikacij, medtem ko zunanji zaslon FlexWindow ponuja hitro preverjanje obvestil ali snemanje selfiejev brez potrebe po odpiranju telefona.

Samsung Galaxy Z Flip6
Samsung Galaxy Z Flip6 FOTO: Arhiv naročnika

Galaxy Z Fold6 pa ponuja najboljše iz sveta prepogljivih telefonov. Njegov velik zaslon omogoča neverjetno uporabniško izkušnjo, še posebej za tiste, ki potrebujejo več prostora za delo in zabavo. Zaslon omogoča hkratno uporabo več aplikacij, kar povečuje produktivnost, zlasti pri pregledovanju dokumentov, e-pošti ali sodelovanju v videokonferencah. Procesor nove generacije in RAM zmogljivost zagotavljata hitro in odzivno delovanje, kar je ključno za uporabnike, ki zahtevajo največ od svojih naprav.

Samsung Galaxy Z Fold6
Samsung Galaxy Z Fold6 FOTO: Arhiv naročnika

Zaščita vaših podatkov je danes bolj pomembna kot kadarkoli prej. S Samsung naprednimi funkcijami, kot so Zasebna delitev s Quick Share in Izboljšana zaščita podatkov, lahko varno delite in shranjujete svoje informacije, ne glede na to, kje ste ali katero napravo uporabljate. In z novimi modeli Z serije, Samsung nadaljuje svojo tradicijo združevanja vrhunske tehnologije z neprimerljivo varnostjo.

Kamera FlexCam na Galaxy Z Flip6 uporablja umetno inteligenco za samodejno iskanje najboljšega prizora za posnetek z zaznavanjem predmeta in povečavo ter pomanjšavo, preden opravi kakršne koli prilagoditve. ProVisual pogon, ki ga poganja umetna inteligenca, kar najbolje izkorišča novo širokokotno tipalo 50 MP in ultra širokokotno tipalo 12 MP, ki podpirata tudi Super HDR, da zajameta popoln posnetek v vseh razmerah. Funkcija Nightography pa zagotavlja jasen posnetek tudi v slabših svetlobnih pogojih in je zdaj na voljo v aplikaciji Instagram Story, tako da lahko fotografije zajamete in objavite neposredno. S takšno tehnologijo lahko vedno ujamete popolne trenutke, ne glede na svetlobne pogoje.

Samsung Galaxy Z Flip6
Samsung Galaxy Z Flip6 FOTO: Arhiv naročnika

Galaxy Z Fold6 omogoča izboljšano komunikacijo zahvaljujoč funkcijam, kot so Tolmač (Interpreter), ki lahko prevaja pogovore v živo, in Prevajalnik v živo (Live Translator), ki ponuja dvosmerno prevajanje v realnem času. V današnjem svetovno povezanem svetu so jezikovne ovire vedno manjša težava, saj vam novi Galaxy Z Fold6 omogoča tekočo komunikacijo s komerkoli, kjerkoli.

Samsung Galaxy Z Fold6
Samsung Galaxy Z Fold6 FOTO: Arhiv naročnika

Funkcija Skladatelj (Composer) na Samsung tipkovnici pa ustvarja predlagano besedilo na podlagi preprostih ključnih besed in je na voljo v aplikacijah, kot sta Gmail in Instagram. Pisalo S Pen, ki je priročen dodtek Galaxy Z Fold6, vam ponuja bližnjice do funkcij pametnega izbiranja in skiciranja slik s katerega koli zaslona, skupaj s predlaganimi dejanji.

Samsung Galaxy Z Fold6
Samsung Galaxy Z Fold6 FOTO: Arhiv naročnika

Že na voljo!

Telefona iz Galaxy Z serije sta že na voljo. Galaxy Z Fold6 je na voljo v barvi srebrne sence, rožnati in mornarsko modri. Galaxy Z Flip6 je poleg rumene, modre in mentol zelene na voljo tudi v barvi srebrne sence. 


Naročnik oglasa je Samsung. 

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 572