Moskisvet.com
image (28)

Novice

Starleto zasačili v avtu popolnoma golo?!

U.S.
19. 04. 2013 15.39
9

Fotografije starlete Courtney Stodden, ki se s svojim izbrancem Dougom Hutchisonom vozi v avtu, so obkrožile svet. Čeprav so mediji sprva ugibali, ali na sebi res ni imela ničesar, se je pozneje izkazalo, da je nosila dolgo črno krilo in črn top, ki je bil hkrati tudi njen modrček. A tega, dokler je sedela v avtu, ni bilo videti.

18-letna ameriška starleta in 'wannabe' pevka Courtney Stodden, ki je zaslovela, ko je pred matičarja stopila s 34 let starejšim Dougom Hutchisonom, znova buri moško domišljijo. Ko je pred dnevi zapuščala zdravniško ordinacijo, so jo paparaci ujeli v precej pomanjkljivi opravi. Videti je bilo, kot da poleg svojega 52-letnega moža v avtu sedi popolnoma gola. Med njunim kramljanjem so fotografi hitro pritiskali na sprožilec in se nadejali vročih posnetkov, a kaj ko se jim je 'idilična' predstava o tem, da bodo z golimi fotografijami slavne starlete mastno zaslužili, podrla, takoj ko je zvezdnica stopila iz avta in pokazala, da je na sebi vendarle imela nekaj krpic.

Razkrila, da ni bila gola!

Za obisk zdravnika je razvpita najstnica izbrala dolgo črno krilo in mini črn top, ki je bil hkrati tudi njen modrček. Zakaj je poiskala zdravniško pomoč, ni znano, mediji pa že ugibajo o tem, ali ni morebiti noseča.

Kakor koli že, brhka mladenka vsekakor zna poskrbeti za svojo promocijo in prepričani smo, da bo tudi veselo novico, ko bo res kaj na tem, z veseljem delila s širnim svetom.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549