Moskisvet.com
Soraja je pred masažo slekla majico in se predala užitkom, ki ji jih je privoščila sotekmovalka Ava.

Novice

Slekla majico in se predala užitkom!

U.S.
05. 04. 2013 15.39
8

Po seksu, ki se je zgodil med Avo Karabatić in Urošem Ćertićem že v prvih dneh bivanja v srbski hiši Big Brother slavnih, so se strasti malce umirile. Golobčka sta si skočila v lase, ko je Uroš spoznal, da je Ava njuno druženje med rjuhami vzela malce preveč resno. Užaljena Ava je zdaj uteho poiskala pri predstavnicah nežneješega spola, natančneje pri Soraji Vučelić.

Soraja je pred masažo slekla majico in se predala užitkom, ki ji jih je privoščila sotekmovalka Ava.
Soraja je pred masažo slekla majico in se predala užitkom, ki ji jih je privoščila sotekmovalka Ava. FOTO: You Tube
"To so sanje vsakega moškega," so komentirali vroče prizore, ki so se zgodili med hrvaško in srbsko starleto v šovu Big Brother slavnih, v katerem trenutno tekmujeta. Govorimo o nežnem dotikanju, božanju in masiranju, ki ga je Ava Karabatić privoščila na pol goli Soraji Vučelić.

Ava si je v hiši Big Brother privoščila tudi seks.
Ava si je v hiši Big Brother privoščila tudi seks. FOTO: You Tube

Soraja in Ava ujeti v akciji

Kot vse kaže, so moški povsem v ozadju, saj dogajanje v srbski hiši slavnih že od samega začetka krojijo ženske. Če je za prve vroče trenutke v hiši poskrbela Ava, ki je svojega začasnega izbranca Uroša Ćertića zadovoljila z roko, je zdaj znova dvignila temperaturo s čutno masažo, ki jo je nudila razgaljeni sotekmovalki Soraji.

Tekle so tudi solze

Ava pa je izkoristila čas med masažo tudi za to, da je s svojo novo prijateljico iskreno poklepetala. Zaupala ji je, da pogreša Vladimirja Vuksanovića, s katerim sta preživela kar nekaj lepih trenutkov v šovu Survivor, v katerem sta tekmovala lani. "Prav manjka mi tukaj v hiši. On je bil moj pravi prijatelj," je izjavila Ava, ki razočaranja nad Uroševim obnašanjem ni mogla skriti. Vuksanović, pravi Ava, je takšen moški, ki bi ga želela zase: "Je visok, ima svetle oči in te osvaja, takoj ko spregovori."

Dekleti sta med masažo poklepetali.
Dekleti sta med masažo poklepetali. FOTO: You Tube

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616