Moskisvet.com
image (28)

Novice

Starleta sredi ulice nastavila mednožje in razgalila dekolte!

N.J.
06. 12. 2013 15.22
14

Sara Tommasi se je pred časom umaknila iz javnega življenja. Odšla je v Medžugorje, kjer je iskala svoj notranji mir, kot je dejala po zaključku 'terapije', pa naj bi ga tudi našla. Kar nekaj časa se sedaj ni javno izpostavljala, kot kaže, pa njena umirjenost ni trajala dolgo. Vrnila se je namreč na stara pota.

Da ji ni pomoči in da je njena 'čudežna ozdravitev' le zgodba, ki jo je skušala prodati medijem, je italijanska starleta Sara Tommasi znova dokazala pred kratkim, ko se je odločila kar v javnosti razkriti vse svoje čare. Naenkrat je zgrabila spodnji del obleke in pokazala hlačke (na presenečenje mnogih jih je tokrat celo nosila), zatem pa je s sebe potegnila še zgornji del obleke ter razkrila svoji dojki.

Kot kaže, zanjo ni ovir – ne pozna sramu in nima zavor. Pred kakšnim dnevom so jo presenetili paparaci, ko je s prijateljico Giovanno Rigato nakupovala in v slačilnici pomerjala spodnje perilo. Ni kaj, kot kaže bodo zabave in provokacije vedno sestavni del njenega življenja – preteklosti in prihodnosti.


 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578