Moskisvet.com
Donald Trump - 3

Vroče

Starleta spregovorila: Trump jo je vabil k sebi

N.J.
01. 04. 2016 07.55
33

Italijanska televizijska zvezdnica, model in igralka Lory Del Santo je javno spregovorila o znanih moških, s katerimi je flirtala. Med njimi naj bi bil tudi ameriški milijarder, mož naše najbolj slavne Sevničanke.

Lory Del Santo je priznala, da je flirtala z zelo vplivnim moškim. Njen seznam znanih, s katerimi naj bi ljubimkala, je precej dolg. Med drugim so se na njem znašli savdski milijarder Adnan Khashoggi, glasbenik Eric Clapton in stilist Ottavio Missoni, Lory Del Santo pa je v nedavnem radijskem intervjuju spregovorila še o srečanju z razvpitim Donaldom Trumpom.

»Poznam Trumpa,« je dejala. »Nekoč sem živela v Trump Towerju v New Yorku. Srečala sem ga v dvigalu. Tedaj je bil že znan, a z Ivanko nista bila več par. Ko sva prispela na vrh stavbe, me je vprašal, ali grem z njim. Bila sem v taki ekstazi, da sem pozabila izstopiti v mojem nadstropju,« je zaupala. »A nisem šla k njemu. Le telefonski številki sva si izmenjala. Nato me je poklical.« Kot je pojasnila, je bila v hiši, ki jo je ravno prenavljala in v njej ni imela še pohištva. »Delavci, ki so tam delali, so mislili, da je moj mož, in so ga povprašali, kaj meni, ali se mu zdijo dela v redu opravljena.«

»Zgodbe nisva 'končala', saj v hiši nisem imela niti postelje,« je razložila Lory. »Recimo, da ga privlači lepota in da je tip moškega, ki rad 'konča'. Vprašal me je, kaj mislim o njegovih bivših, ali se mi zdijo lepe ženske. Želel je slišati, da so bile lepe. Naprej od tu ni šel,« je še izjavila.

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578